Acest concurs a expirat în data de 2015-10-14. Vezi concursurile active aici.
Stralucire de diamant.

Campania promotionala “Stralucire de diamant” se desfasoara in perioada 15 septembrie - 13 octombrie 2015.

Pentru a se inscrie in concurs prin intermediul paginii web utilizatorii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  • sa acceseze pagina de concurs;
  • sa lase un comentariu prin widgetul Facebook din pagina de concurs prin care sa inscrie care din cele trei nuanţe de saten de la Garnier Color Sensation le-ar face toamna stralucitoare?

Fiecare participant poate lasa mai multe comentarii daca doreste, insa va fi inscris in concurs cu primul comentariu lasat. Inscrierea in concurs se va face o singura data pe baza de Facebook ID.

In timpul campaniei 15 septembrie – 13 octombrie 2015, va fi ales saptamanal cate un castigator, prin extragere la sorti, care va primi 1 x Placa de par BaByliss Diamond Ceramic si 1 x nuanta aleasa de castigator din colectia Garnier Color Sensation Saten, iar la finalul campaniei va fi ales prin extragere la sorti un castigator care va primi 1x rochie 'Little black dress' by Designers + 1x cutie vopsea din colectia Garnier Color Sensation Saten cu nuanta aleasa de castigator.

Premiile acordate in cadrul prezentei campanii promotionale sunt:

  • Saptamanale - 4x Placa de par BaByliss Diamond Ceramic si nuanta aleasa de castigator din colectia Garnier Color Sensation Saten
  • 1x 'Little black dress' by Designers si nuanta aleasa de castigator din colectia Garnier Color Sensation Saten

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti in fiecare saptamana, timp de 4 saptamani. Pentru fiecare premiu va fi efectuata o alta tragere la sorti.