Acest concurs a expirat în data de 2017-07-31. Vezi concursurile active aici.
A venit timpul sa ne arati ca nu esti doar un masterchef, ci si o gazda minunata care stie cum sa se compoarte cu musafirii!

A venit timpul să ne arăți că nu ești doar un masterchef, ci și o gazdă minunată care știe cum să se compoarte cu musafirii!

Așează-ți oaspeții la masă și încearcă să cumulezi cât mai multe puncte în timpul jocului. Califică-te în topul 100 a jucătorilor și intri automat în extragerea la sorți. Unul dintre cele 50 de pachete cu produse Gyermelyi sau chiar și premiul cel mare, o Răzătoare multifuncțională Tefal poate fi al tău.

Este simplu, tot ce trebuie să faci este să așezi musafirii la masă în așa fel, încât musafirilor care stau unul lângă altul, să le placă același produs Gyermelyi și să se potrivească la culoare.

Fiecare musafir îndrăgește două produse Gyermelyi, de aceea pe fiecare carte vor apărea două culori. Culorile cărților sunt foarte importante, deoarece musafirii cu aceleași culori trebuie așezați unul lângă altul. Cărțile joker colorate se potrivesc cu orice, deci poți să le așezi unde vrei la masă.

Dacă reușești să îți așezi musafirul în locul potrivit, el va zâmbi fericit, iar tu poți să te ocupi de ceilalți musafiri.

Doar atunci poți trece mai departe la etapa următoare, dacă musafirii tăi sunt așezați corect la masă, adică dacă culorile se potrivesc pe ambele părți la musafirii așezați.

Poți aranja cărțile cum vrei tu în jurul mesei, dar odată așezat, musafirul nu poate pleca de lângă masă, mai bine explicat nu poți pune la loc cărțile deja alese. Trei musafiri vor aștepta în același timp să ia loc la masa ta, dacă așezi pe cineva, va veni un musafir nou în locul lui. Dacă te-ai blocat, poți cere de patru ori noi musafiri. Ai grijă, deoarece dacă ai cerut musafiri de patru ori dar nu ai putut așeza toți musafirii la masă, trebuie să începi din nou etapa.

Musafirii vor veni la tine la patru evenimente, adică pe patru nivele. După fiecare nivel reușit vei primi punctele ce se vor vedea pe cărțile musafirilor așezați. Strânge cât mai multe puncte, fi unul dintre cei mai buni 100 de jucători în topul nostru, ca să poți participa la tragerea la sorți a premiilor fantastice!

Joacă-te cu aplicația Gazda Perfectă în perioada 3 iulie - 30 iulie 2017.

Extragerea la sorți și anunțarea câștigătorilor 31 iulie 2017.

Concursul ”Gazda Perfectă!” se va desfășura în perioada 03.07.2017 - 30.07.2017.

Participanții pot intra în joc după ce au introdus datele personale, adresa validă de e-mail și au acceptat termenii și condițiile. Concurenții trebuie să așeze la masă toți musafirii care vin la vizită în așa fel, încât musafirii care preferă același produs Gyermelyi să se afle unul lângă altul. Produsele vor fi marcate prin culorile cărților.

Cele 51 de premii vor fi acordate prin tragere la sorți dintre primii 100 de concurenți în topul jocului.

Câștigătorii premiilor vor primi o notificare pe adresa de e-mail introdusă la începerea jocului.

În cadrul concursului se vor acorda următoarele premii:

  • 1 buc. răzătoare multifuncțională Tefal
  • 50 buc. pachete de produse Gyermelyi