Acest concurs a expirat în data de 2014-07-07. Vezi concursurile active aici.
Castiga o racheta Wilson Steam 100 cu autograf Sorana Cirstea si tricouri Wilson cu autograf Horia Tecau!

Concursul "Urmareste asii tenisului de la Wimbledon la Digi Sport si te premiem!" se va desfasura in perioada 23 iunie - 06 iulie 2014.

In perioada concursului pe site-ul digisport.ro si pe pagina de facebook Digi Sport, va fi afisata intrebarea zilei respective cei care doresc sa castige premii constand in tricou Wilson cu autograf Horia Tecau.

Participantii pot raspunde la intrebarile concursului pe pagina de facebook Digi Sport, in cadrul aplicatiei de concurs, incepand cu momentul afisarii intrebarii si pana a doua zi la ora 08:00 am, in perioada concursului.

In intervalul 23 iunie - 06 iulie 2014, vor fi premiate in total 14 raspunsuri corecte astfel:

  • cate 1 pentru fiecare din intrebariel zilnice, extrase in urma tragerii la sorti prin intermediul random.org, pentru tricourile Wilson cu autograf Horia Tecau
  • 1 castigator in ziua de 7 iulie 2014, pentru marele premiu, o racheta Wilson Steam 100 cu autograf Sorana Cirstea, care va fi extras din baza de date cumulata cu toti cei care au raspuns corect la intrebarile zilnice

Intrebarile din cadrul concursului pot avea variante multiple de raspuns corect

Lista participantilor care raspund corect la intrebari va fi afisata pe site-ul digisport.ro si pe pagina de facebook Digi Sport in ziua urmatoare zilei de participare la concurs, incepand cu ora 17:00.

Participantii la concurs pot castiga in baza activitatilor desfasurate, premii constand in:

  • 14 tricouri Wilson cu autograf Horia Tecau
  • 1 buc racheta Wilson Steam 100 cu autograf Sorana Cirstea