Diverse • Trageri la sorti

Concurs: Castiga o poza oficiala FIFA World Cup cu autograful lui Leo Messi si 5 pachete cu obiecte promotionale Trace Sports!

Adăugat de concursoman în data de 2014.06.20 • 1743 vizualizări

concurs Orange

Castiga o poza oficiala FIFA World Cup cu autograful lui Leo Messi si 5 pachete cu obiecte promotionale Trace Sports

Promotia "Castiga autograf de la Leo Messi cu Trace Sports" se desfasoara in perioada 17 iunie – 13 iulie 2014.

Canalul Trace Sports furnizeaza Participantilor continut media audiovizual linear. Accesarea canalului linear Trace Sports este gratuita. Traficul de date aferent navigarii in site-ul tvgo.orange.ro, precum si in aplicatia pentru smartphone si tablete, Orange TV Go, va fi taxat in functie de tariful corespunzator pachetului de date detinut de Participant, indiferent de reteaua de date mobile folosita de catre acesta. 

Participa la Promotie oricine acceseaza canalul linear Trace Sports cel putin o data in perioada de desfasurarea a Promotiei, fie pe tvgo.orange.ro, fie din aplicatia dedicata pentru smartphone si tableta Orange TV Go, disponibila in Google Play si AppStore, astfel: 

  • Participantii care acceseaza cel putin o data in perioada de desfasurare a Promotiei canalul linear Trace Sports primesc 1 punct
  • Participantii care au un abonament Orange TV si acceseaza canalul linear Trace Sports cel putin o data in perioada de desfasurare a promotiei primesc 2 puncte

Pentru a putea accesa canalul Trace Sports, Participantii trebuie sa aiba un serviciu de date activat (indiferent de furnizorul de internet) si un dispozitiv compatibil cu acest serviciu. Traficul de date corespunzator accesarii canalului Trace Sports va fi taxat in functie de tariful corespunzator pachetului de date activat al furnizorul de internet folosit. Numele de utilizator al contului online folosit de Participant este inregistrat si memorat in sistemul tehnic utilizat de Organizator pe toata perioada de desfasurare a Promotiei.

Premiile oferite de Organizator Participantilor desemnati castigatori ai Promotiei, in urma tragerii la sorti, sunt dupa cum urmeaza: 

  • o poza oficiala FIFA World Cup TM cu autograful lui Leo Messi
  • 5 pachete cu obiecte promotionale Trace Sports

Tragerea la sorti pentru acordarea Premiilor se va realiza in data de 24 iulie 2014 la sediul Organizatorului din bd. Lascar Catargiu, nr. 47-53, sector 1, Bucuresti, si se va face prin metode electronice, fara posibilitatea interventiei umane in algoritmul de selectare a castigatorului, in fata unei comisii formate din trei persoane desemnate de Organizator.


PARTICIPA LA CONCURS