105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
65
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o pompa de san Spectra!

 admin  2015.03.31  Diverse,Trageri la sorti  1155

concurs Spectra

Alaptarea este miracolul maternitatii, care, pe langa avantajele oferite copilului tau, are o influenta considerabila si asupra sanatatii tale. O pompa de san este o achizitie importanta pentru mamicile care alapteaza. Spectra, unul dintre cele mai cunoscute branduri de pompe de sani din SUA si Australia, aduce pe piata din Romania o gama variata de pompe electrice duble pentru mamele care alapteaza, ajutandu-le pe acestea sa extraga cat mai mult lapte intr-un timp cat mai scurt. 

Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs:

 1. Intra in site-ul spectrababy.ro si spune-ne care este pompa de san de la Spectra care crezi ca ti se potriveste si de ce?
 2. Raspunde la intrebarea de mai sus in dreptul fotografiei de concurs de pe Facebook sau pe forumul Qbebe in topicul dedicat concursului;
 3. Gata! Esti inscrisa in concurs! Urmareste articolul nostru pentru a afla daca ai castigat.

Premiul: O pompa de san electrica dubla Spectra 9+

Setul include:

 • pompa principala Spectra 9+ 
 • 2 cupe pentru sani – cupa 28 mm
 • 2 biberoane
 • 2 tetine moi cu debit pentru nou nascuti
 • 2 furtune
 • alimentator pentru prize
 • adaptor inclus
 • 2 sisteme igienice anti-reflux ce impiedica patrunderea laptelui in cele 2 furtune  

Concursul se desfasoara in perioada 30 martie - 5 aprilie 2015. Castigatorul va fi extras prin tragere la sorti cu random.org. Numele castigatorului va fi publicat in articolul de concurs.


PARTICIPA LA CONCURS

pompa de san concurs Spectra concursuri online pompa de san electricaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.