Castiga o plita incorporabila Gorenje o tigaie 24cm Fiskars
74
concursuri
active
Premii
in valoare de

408.24
miliarde de lei,
adica

408.239.387,00
RON
11515
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o plita incorporabila Gorenje, o tigaie 24cm Fiskars si cutitul bucatarului 21 cm Fiskars!

 admin  2018.02.04  Diverse,Concursuri cu jurizare  1533

concurs Gustos

Gustos.ro e mereu aproape de voi cu surprize minunate si va lanseaza provocari culinare placute. A venit din nou vremea unui nou concurs care va pune in valoare inspiratia si priceperea in bucatarie, dedicat Lunii Iubirii.

Stim cu totii care este acel ingredient secret care face ca toate actiunile din viata noastra sa capete frumusete, sens si gust: dragostea.

Doar cu dragoste putem desavarsi tot ceea ce facem, iar in bucatarie, intre toate celelalte ingrediente obisnuite, aceasta sta la loc de cinste si nu poate lipsi din bucate. Sub sloganul "Nicio masa fara dragoste!", echipa Gustos.ro va invita la concurs.

Iata asadar provocarea Gustos.ro: 

Intre 2 februarie si 4 martie 2018, inscrie pe site-ul Gustos.ro cel putin 2 retete la care sa adaugi ingredientul secret - dragoste, iar noi iti oferim premii de vis pentru orice pasionat de gatit: 

  • Marele premiu - Plita incorporabila GORENJE
  • Premiu 2 - Tigaie 24cm Fiskars
  • Premiul 3 - Cuţitul bucătarului 21 cm Fiskars

Cele 3 retete castigatoare vor fi desemnate prin jurizare. Juriul, format din echipa Gustos.ro, va aprecia aspectul preparatului final, originalitatea prezentarii si complexitatea retetei.

Vor fi inscrise in concurs doar retetele ilustrate cu fotografii. Textele si fotografiile retetelor trebuie sa apartina participantului. Retetele al caror continut este integral sau partial copiat vor fi descalificate.

Asadar ramane stabilit: Voi veniti cu retetele si cu dragostea presarata in bucate, iar noi cu instrumentele ideale pentru a le desavarsi gustul.

Castigatorii vor fi anuntati pe 6 martie 2018.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Gustos castiga premii plita incorporabila Gorenje