Acest concurs a expirat în data de 2015-12-14. Vezi concursurile active aici.
Launching People.

Noul Samsung Gear VR e in sfarsit aici!  Bucura-te de o experienta de vizualizare cu adevarat captivanta

Prin crearea unei lumi care iti va taia rasuflarea cu realismul sau, Gear VR te va absorbi in totalitate:

  • ecran de dimensiuni extrem de mari si un unghi de vizualizare de 96 de grade;
  • rezolutie incredibila pentru o experienta 3D super realista;
  • functia de urmarire a miscarilor capului pentru o experienta de 360 de grade, cu motion blur redus, fara senzatii de ameteala;
  • functia Pass-Through pentru a putea cu usurinta sa iti accesezi camera telefonului, oferind posibilitatea de a mixa lume reala cu cea virtuala, chiar daca esti in mijlocul unei aplicatii VR;

De la jocuri 3D, la filme 3D in cinematograful tau personal, la tururi virtuale 360 ale unor locuri imaginare sau reale, Gear VR iti aduce un altfel de divertisment. In plus, ai la dispozitie cele mai noi videoclipuri si poti primi continut actualizat la cerere.

Dispozitivul Gear VR se muleaza confortabil pe cap, in timp ce te transporta intr-o alta lume. Functionalitatile lui au fost concepute pentru a lucra perfect cu telefonul mobil, astfel incat vei fi alertat daca primesti un apel sau un mesaj, chiar daca tu iti continui inca experienta in alta dimensiune. Ecranul tactil si butoanele dedicate fac navigarea usoara si intuitiva.

Noul Gear VR este compatibil cu mai multe tipuri de telefoane:

si poate fi achizitionat incepand cu 3 decembrie 2015 de pe eMAG sau din magazinele Samsung din Mega Mall, AFI Cotroceni si AFI Ploiesti.

Campania se desfasoara in Bucuresti, in incinta Mega Mall, in zona Zara - Peek & Cloppenburg, in perioada 2 – 13 decembrie 2015 (inclusiv) , zilnic in intervalul orar 14:00:00 – 21:00:00.

Pentru a putea participa la campanie, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. Sa vina in incinta Mega Mall, la standul „Launching People”, in perioada campaniei;
  2. Sa declare unuia din reprezentantii organizatorului prezenti la stand, datele pentru completarea urmatoarelor campuri obligatorii din formularul de concurs: Nume, Prenume, Adresa de email, Telefon mobil valid;
  3. Sa aleaga una din sectiunile concursului: „Teama de inaltime” sau „Teama de vorbit in public”;
  4. Sa faca, cu ajutorul reprezentantilor organizatorului, o poza in dreptul imaginilor prezente la stand. Poza va fi incarcata ulterior de catre reprezentantul organizatorului in formularul de concurs;
  5. Sa fie de acord cu:
    • bifarea casutei „Sunt de acord cu Regulamentul Campaniei”;
    • bifarea sau nu a casutei cu intrebarea „Vrei sa fii la curent cu toate concursurile organizate de Samsung Romania pe toate paginile sale?”;
    • finalizarea completarii formularului prin apasarea butonului „Trimite”;
  6. Testeze tehnologia Gear VR, cu ajutorul reprezentantilor organizatorului prezenti la stand, urmand ca durata testarii sa fie masurata in campul timpului de testare;

Un participant va fi identificat pe toata perioada desfasurarii Campaniei dupa adresa de email cu care s-a inscris.

In cadrul acestei Campanii se vor acorda prin tragere la sorti 2 premii constand in 2 experiente.

  • 1 x Experienta „Frica de inaltime”
  • 1 x Experienta „Frica de vorbit in public”

Inainte de a putea beneficia de premiile Experiente „Frica de inaltime” si „Frica de vorbit in public”, castigatorii trebuie sa participe la cate un Proces de imbunatatire, pentru fiecare din cele 2 experiente, astfel:

  1. Proces de imbunatatire „Frica de inaltime”: Castigatorul va testa in 4 sedinte a cate 60 min Gear VR pe care va rula un program, destinat sa atenueze senzatia de frica de inaltime.
  2. Proces de imbunatatire impotriva „Frica de vorbit in public”: Castigatorul va testa in 4 sedinte a cate 60 min Gear VR pe care va rula un program, destinat sa atenueze senzatia de frica de vorbit in public.

Premiile acordate in cadrul acestei campanii sunt detaliate mai jos:

  • Experienta „Frica de inaltime”: Dupa cele 4 sedinte cu Gear VR castigatorul va putea beneficia de premiul constand intr-o calatorie cu elicopterul.
  • Experienta „Frica de vorbit in public”: Dupa cele 4 sedinte cu Gear VR castigatorul va putea beneficia de premiul constand in participarea la un spectacol de improvizatie „Improvshow” cu public. In cadrul acestui spectacol el va avea alocat un timp de 10 minute pe scena alaturi de actor/i care il vor ajuta sa vorbeasca cursiv in fata publicului.

Cele 4 sedinte ale fiecarui proces de imbunatatire, calatoria cu elicopterul si participarea la show-ul de Improvizatie vor fi stabilite la o data si o ora de comun acord cu castigatorii, in luna Ianuarie 2016.

Dupa finalul campaniei, pana in data de 15 decembrie 2015, va avea loc tragerea la sorti, in vederea acordarii premiilor oferite de organizator, cu ajutorul unui algoritm electronic securizat. La aceasta tragere la sorti vor participa toate inscrierile unice valide efectuate in perioada campaniei.