Acest concurs a expirat în data de 2016-07-01. Vezi concursurile active aici.
Care este ritualul tau zilnic de aranjare al parului?

Placa de îndreptat părul constituie unul dintre accesoriile cu ajutorul cărora fiecare femeie îşi poate aranja singură părul, în doar câteva minute, fără a fi nevoită să meargă la salon. Știm că majoritarea celor care au bucle îți doresc un păr drept și neted, iar femeile cu părul drept ar vrea să aibă mereu onduleuri strălucitoare. Astfel, BaByliss Paris, bandul numărul 1 în Europa în materie de styling și îngrijire personală, oferă soluția perfectă pentru îndreptarea părului sau pentru realizarea buclelor, placa Slim 28mm Digital. În sfârșit, poți duce coafatul într-o nouă dimensiune, poți experimenta oricât de des vrei, cu o protecție excelentă și cu un sistem menit să-ți transforme părul în cel mai de preț accesoriu.

Cu placă de îndreptat părul Slim 28mm Digital te poți bucura de rezultate perfecte, de durată și de un #părstrălucitor cu #aspectmătăsos. Aparatul are proprietăți revoluționare ce mențin sănătatea părului, îl îngrijesc și îi conferă strălucire.

Tehnologia Wet&Dry îți permite să-și aranjezi părul chiar după baie pentru o utilizare confortabilă și rapidă. O altă caracteristică inedită este BaByliss Diamond Ceramic, un înveliș fin, durabil și sofisticat care protejează părul și îi conferă un look strălucitor.

Slim Digital este ideală pentru îngrijirea părului, plăcile înguste și lungi ajută la realizarea coafurii dorite într-un timp foarte scurt. Ecranul digital oferă precizie în alegerea funcţiilor potrivite fiecărui tip de păr. Placa perimite o alunecare ușoară, îndreaptă părul dintr-o singură trecere și te ajută să realizezi o coafură perfectă. De asemenea, aparatul dispune și de oprire automată pentru sporirea siguranței și prevenirea cazurile de supraîncălzire a plăcilor.

Cum participi?

Completează formularul de concurs și răspunde sub forma unui comment pe facebook, pe wall-ul personal, la întrebarea: Care este ritualul tău zilnic de aranjare al părului? În cadrul comment-ului te rugăm să incluzi următoarele hashtags: #părstrălucitor, #aspectmătăsos, #wet&dry #slimdigital #babylissparis #placădepăr.

Atentie, profilul tau de facebook trebuie sa fie public.

 Așteptăm răspunsul tău până pe data 30 iunie 2016.

Câștigătoarea va fi desemnat prin tragere la sorți pe 1 iulie 2016 și anunțat în pagina de concurs, dar și prin email, pentru confirmare și pentru a stabili împreună modalitatea prin care urmează să intre în posesia premiului.