Acest concurs a expirat în data de 2016-04-01. Vezi concursurile active aici.
Sarbatoreste frumusetea, cu MultiBonus!

Esti posesor sau posesoare a unui card Mol MultiBonus?

In luna martie ai sansa de a participa la tragerea la sorti care iti da posibilitatea de a castiga un cadou special, care pune in valoare frumusetea oricarei doamne: o perie rotativa Babyliss Paris I PRO 700. In plus, castigi garantat 50 de puncte MultiBonus.

Pentru a participa la concurs, raspunde intrebarilor de concurs pana la 31 martie 2016. Se califica pentru un premiu toti clientii MultiBonus care raspund corect intrebarilor noastre si completeaza toate informatiile solicitate.

Concursul „Stil & Elan, martie 2016 – Sarbatoreste frumusetea, cu MultiBonus” va incepe la data de 1 martie 2016, ora 00:00:00 si se va incheia la data de 31 martie 2016, ora 23:59:59.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • 50 de puncte de loialitate MultiBonus pentru toate raspunsurile corecte si complete la intrebarile ce fac obiectulul concursului din revista Mol, „Stil si Elan”, trimise prin intermediul formularului disponibil pe website-ul programului
  • perie rotativa Babyliss Paris I PRO 700

Castigatorul marelui premiu va fi desemnat printr-un mecanism de tragere la sorti bazat pe un software specific de pe random.org din randul participantilor care au raspuns corect la cele 3 intrebari din concurs si au completat corect toate campurile din formularul de contact.

Punctele MultiBonus vor fi incarcate pana la 8 aprilie 2016 in conturile participantilor care indeplinesc criteriile de mai sus.

Publicarea listei castigatorilor prezentei Campanii se va efectua prin afisare pe website-ul Multibonus pana pe data de 8 aprilie 2016