Acest concurs a expirat în data de 2014-06-21. Vezi concursurile active aici.
Castiga o perie de par rotativa si un pachet de produse Dove Intense Repair

Campania “Dove pentru ingrijirea parului” se va desfasura la nivel national in perioada 20.05.2014 incepand cu ora 12:00 – 20.06.2014 pana la ora 16:00.

Pentru a participa la prezenta Campanie si a intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 20 de premii, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism: 

  • a) Sa fie fani ai paginii de Facebook Dove
  • b) Sa acceseze pagina Campaniei existenta in cadrul paginii Dove gazduita pe portalul Facebook; pe aceasta pagina Utilizatorul va trebui sa acceseze aplicatia „Dove pentru ingrijirea parului”
  • c) Odata accesata, aplicatia va cere Utilizatorului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de Facebook. Pentru a participa, Utilizatorul trebuie sa permita aplicatiei conectarea la contul sau. Utilizatorul va trebui sa dea click pe butonul „Allow” pentru a permite incarcarea aplicatiei “Dove pentru ingrijirea parului” 
  • d) In primul ecran, Utilizatorul este informat in legatura cu mecanismul aplicatiei si trebuie sa dea click pe butonul „Intra in aplicatie” pentru a continua. 
  • e) Dupa acest pas, in urmatoarele trei ecrane ale aplicatiei „Dove pentru ingrijirea parului”, Utilizatorul trebuie sa raspunda la cele trei intrebari afisate pe ecran, cate o intrebare pe fiecare ecran in parte. Utilizatorul trebuie sa aleaga din variantele de raspuns disponibile, varianta de raspuns care i se potriveste cel mai bine pentrufiecare intrebare in parte. 
  • f) Dupa acesti trei pasi care presupun ca utilizatorul sa raspunda la trei intrebari, Utilizatorul trebuie sa completeze formularul afisat in aplicatie cu datele personale (nume, prenume, e-mail, telefon, adresa, judet si localitate) dupa bifarea campului de acord cu privire la prelucrarea datelor personale de catre Organizator prin intermediul Agentiei in vederea inscrierii in campanie, desemnarii castigatorilor si atribuirii premiilor. 
  • g) Dupa completarea formularului cu datele personale, Utilizatorul este automat inscris in tragerea la sorti. 

In cadrul acestei Campanii se vor acorda prin tragere la sorti in total 20 de premii constand in: 

  • a) 5 premii constand in perie de par rotativa si cate un pachet de produse Dove Intense Repair, care contine sampon Dove Intense Repair (250 ml) + balsam de par Dove Intense Repair (200 ml) + balsam tratament Dove Intense Repair (180 ml) si masca tratament Dove Intense Repair (200 ml). Valoarea comerciala a fiecarui premiu este de 279,18 lei cu TVA inclus. 
  • b) 15 premii constand in produse Dove – cate un pachet de produse Dove Intense Repair. 

Un premiu este format din: sampon Dove Intense Repair (250 ml) + balsam de par Dove Intense Repair (200 ml) + balsam tratament Dove Intense Repair (180 ml) si masca tratament Dove Intense Repair (200 ml), in valoare totala de 54,20 (TVA inclus). 

Utilizatorii care au indeplinit conditiile de inscriere. Tragerea la sorti pentru desemnarea celor 20 de castigatori va avea loc in data de 26 iunie 2014 prin intermediul programului www.randompicker.com. Ulterior se vor extrage un numar de 20 rezerve, ce vor putea fi contactate in cazul imposibilitatii validarii unui castigator. 

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti astfel: 

  • a) Primii 5 Utilizatori extrasi vor castiga cate un premiu conform lit.a de mai sus. 
  • b) Urmatorii 15 Utilizatori extrasi vor castiga cate un premiu conform lit.b de mai sus.