108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o peria rotativa I-Pro Rotating Brush 800!

 admin  2016.05.23  Beauty,Diverse,Trageri la sorti  1864

concurs BaByliss Paris

Bucle lejere sau păr drept? Ce înseamnă pentru tine a #goodhairday? Cu peria rotativă I-Pro Rotating Brush 800 de la #babylissparis vei avea mereu un păr strălucitor, sănătos şi coafat impecabil.

Peria rotativă I-Pro Rotating Brush 800 usucă și stilizează părul în același timp pentru rezultate precum cele din saloanele de specialitate. Peria are două setări de temperatură și două perii din păr natural potrivite pentru părul scurt sau mediu. Tehnologia pe bază de ioni și cele două direcții de rotație te ajută să ai mereu un păr impecabil, plin de volum și strălucire.

Cum participi?

Completează formularul de concurs și răspunde corect la întrebare până pe 27 mai 2016.

Premiul constă într-o peria rotativă I-Pro Rotating Brush 800.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți pe 28 mai 2016 și anunțat în pagina de concurs, dar și prin email, pentru confirmare și pentru a stabili împreună modalitatea prin care urmează să intre în posesia premiului.
 


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs BaByliss Paris castiga premii concurs Marie Claire castiga perie rotativaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.