Acest concurs a expirat în data de 2016-02-11. Vezi concursurile active aici.
Cu dragoste, din Spatiu.

Concursul se desfasoara incepand cu data de 1 februarie 2016, ora 19:00 si se va incheia la data de 10 februarie 2016, inclusive, ora 23:59.

Pentru a participa la concurs, sunt necesare respectarea urmatoarelor conditii:

  • pentru a se inscrie in concurs, participantul trebuie sa acceseze site-ul fromspacewithlove.com;
  • participantul este obligat sa completeze toate campurile disponibile in site-ul mentionat mai sus, date necesare pentru inscrierea in concurs;

Primele 1.000 de mesaje inscrise, care au fost corect completate, vor fi imprimate pe carti postale si transmise destinatarilor prin intermediul serviciilor de curierat.

Toate mesajele inregistrate, primite dupa primele 1.000 de mesaje inscrise, vor fi transformate in carduri electronice de Ziua Indragostitilor, care vor fi trimise prin e-mail beneficiarilor la data de 14 februarie 2016. 

Din toate inscrierile inregistrate si validate, vor fi desemnati cinci castigatori, care vor primi fiecare un produs Huawei Watch in versiunile de culoare alb sau negru. Desemnarea acestora ca si castigatori se va realiza in functie de caracterul emotionant si unic al mesajului, inscris in campul "Scrieti mesajul dumneavoastra de Ziua Indragostitilor (in limita a 140 de caractere)”

Castigatorii marelui premiu vor fi anuntati pe pagina de Facebook Huawei Mobile pe data de 19 februarie 2016.