Acest concurs a expirat în data de 2014-08-25. Vezi concursurile active aici.
Scrie care este cursa ta de alergare preferata.

Campania "Abonează-te la newsletter-ul Summermag.ro și poți câștiga o pereche de pantofi pentru alergare Salomon X-Scream 3D" se desfășoară pe tot teritoriul României în perioada 07.08.2015 - 24.08.2015.

Pentru a participa la campanie, orice persoană interesată trebuie să se aboneze la Newsletter-ul Summermag folosind formularul de abonare la newsletter din pagina concursului și să menționeze care este cursa sa de alergare preferată, începând cu data de 7 august 2015 și până la finalul campaniei, respectiv 24 august 2015.

Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie să înscrie o adresă de e-mail validă, folosind pagina de abonare la newsletter. La finalul perioadei de participare la campanie trebuie să existe acordul de a primi Newsletterul Summermag.

În cadrul prezentei Campanii va fi acordat de către organizator un singur premiu, acesta constând într-o pereche de încălțăminte pentru alergare Salomon X-Scream 3D.

Câștigătorul va fi desemnat la sfarșitul campaniei prin tragere la sorți. Tragerea la sorți va avea loc pe data de 25 august 2015.