Acest concurs a expirat în data de 2016-11-12. Vezi concursurile active aici.
E cineva care nu isi doreste incaltaminte cat mai comoda?

Pentru a alege cea mai buna varianta de incaltari, dincolo de modelul ales, care tine de gusturile fiecarei femei in parte, de trend-uri, de ocazia sau genul de evenimente pentru care dorim sa-i achizitionam, trebuie sa tinem cont de cateva lucruri. Cu o experienta de peste 10 ani in productia de incaltaminte, designer-ul Maria Viorica Bota stie exact ce avem de facut atunci cand alegem o pereche de pantofi/sandale. 

Fie ca vorbim despre incaltaminte de serie sau la comanda, este bine sa acordam atentie asupra a doua aspecte - asupra calitatii materialului din care sunt fabricati pantofii si asupra calapodului, acesta fiind responsabil de gradul de confort pe care il resimtim atunci cand suntem obligate sa purtam mai mult timp aceeasi pereche de incaltaminte. 

"Incaltamintea ideala este cea din piele naturala atat la exterior, cat si la interior, cu branturi care confera confort timp indelungat. Diferenta o fac branturile prevazute cu burete de memorie, un material inovator care absoabe socurile, permitandu-ti sa stai pe tocuri ore in sir, fara sa simti vreun disconfort. Un sfat foarte util pentru tine, orice pereche de incaltaminte ai alege, este sa o porti circa 2 ore prin casa, inainte de a iesi pe strada", ne recomanda celebra creatoare.

E cineva care nu isi doreste incaltaminte cat mai comoda? Pe piata exista foarte multe brand-uri care lanseaza modele care mai de care mai spectaculoase, insa foarte putine marci mizeaza si pe confortul clientei. Pentru ca in secolul nostru, "baba" nu mai trebuie sa sufere la frumusete, indiferent daca are platfus, monturi sau vreo petrecere la care trebuie sa stea si sa danseze ore-n sir pe tocuri, Botta te premiaza cu o pereche de pantofi la alegere, daca raspunzi corect la intrebarea de mai jos!  Castigatoarea isi va putea alege o pereche de pantofi de pe www.botta.ro.

Raspunde la intrebarea "De ce anume trebuie sa tinem cont neaparat atunci cand cumparam incaltaminte?" si poti castiga o pereche de pantofi de dama de la Botta.