Acest concurs a expirat în data de 2015-07-06. Vezi concursurile active aici.
Tu iti creezi perechea de pantofi mult-visata, noi o transformam in realitate!

Campania "Pentru ca pantofi" va incepe in data de 09 martie 2015, ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 5 iulie 2015, ora 23:59:59, ora Romaniei.

La aceasta Campanie participa produse marca Compeed, ambalate in ambalaj índividual, produsele din gama pentru basici, bataturi profunde si  superficiale.

In cadrul acestei Campanii, Organízatorul ofera urmatoarele premii:

  • 18 x Pereche pantofi customizata

Pentru a participa la campanie si in cursa pentru unul dintre premiile acordate, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin 1 produs  participant la campanie si sa se inscrie in campanie intre 9 martie 2015 si 5 iulie 2015 ora 23:59:59, ora Romaniei:

  • prin accesarea website-ului www.pentrucapantofi.ro si completarea unui formular de inscriere; sau
  • prin expedierea unui SMS la numarul de telefon 1779 (numar de SMS cu tarif normal operabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom), in perioada campaniei, care sa contina seria si numarul bonului ce atesta achizitionarea a cel putin 1 produs  participant in campanie;

Daca participantii doresc ca, in cazul in care se vor numara printre castigatori, sa primeasca o pereche de pantofi customizata dupa  preferintele lor, acestia trebuie sa intre pe site-ul www.pentrucapantofi.ro, sa isi creeze cont prin introducerea numelui, prenumelui, e-mail,  numar telefon si parola, sa customizeze o pereche de pantofi cu ajutorul tool- ului de customizare din site si sa salveze modificarile in contul  lor, prin apasarea butonului Salveaza. Ulterior trebuie sa completeze formularul de inscriere in campanie si sa apese butonul Ma inscriu. In  cazul in care nu isi creeaza o pereche de pantofi pe site, dar se numara printre castigatori si este validat(a), acesta / aceasta va primi o  pereche de pantofi aleasa de organizator.

Fiecare achizitie a minim 1 produs participant va oferi cumparatorului dreptul de a  participa cu o sansa la tragerea la sorti a pentru premiile  oferite.

Premiile din aceasta campanie vor fi acordate prin tragere la sorti electronica aleatoare, in baza tuturor inscrierilor corecte cu bon fiscal  efectuate in perioada Campaniei prin SMS sau online pe www.pentrucapantofi.ro.

Tragerile la sorti pentru acordarea premiilor vor avea loc ín prezenta unui Notar Public si a unui imputernicit al organizatorului, in  urmatoarele zile:

  • 7 aprilie 2015,
  • 5 mai 2015
  • 2 iunie 20 15
  • 7 iulie 20 15

ln fiecare zi de tragere la sorti, vor fi trase la sorti cate 4 premii aferente fiecarei saptamani de campanie din luna de campanie  precedanta, exceptie facand ultima extragere, cand vor fi trase la sorti 6 premii, aferente ultimelor 5 saptamani de campanie.  Premiile acordate in cadrul acestei Campanii nu pot fi  inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani.