Acest concurs a expirat în data de 2014-06-11. Vezi concursurile active aici.
Castiga unul dintre cele 10 baxuri de bere Redd's Mojito sau o pereche de pantofi by Mihaela Glavan!

Campania "Redd’s – Femei pe Matasari din perspectiva ta" se desfasoara in intervalul 06 iunie - 10 iunie 2014, ora 11:00.

In perioada 6-10 iunie 2014, ora 11:00, fanii paginii Redd’s - Too Tasty for Men pe Facebook vor putea trimite pe pagina Redd’s - Too Tasty for Men un mesaj privat cu o poza ce surprinde momentele care le-au placut din cadrul evenimentului Femei pe Matasari din acest an, desfasurat in perioada 6,7,8 iunie 2014, in Bucuresti.

Pe 10 iunie, va fi postata selectia de poze primite intr-un album foto pe pagina de Facebook, iar participantii intra in tragerea la sorti pentru premiile campaniei.

Mentiuni:

  • Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa fie fani ai paginii Redd’s – Too Tasty for Men;
  • O persoana poate trimite mai multe poze, insa doar o poza va fi luata in considerare in tragerea la sorti;
  • Pozele inscrise trebuie sa apartina participantilor, astfel ca ele nu trebuie sa incalce in niciun fel dreptul de proprietate; de asemenea, pentru a intra in tragerea la sorti, aceste poze trebuie sa fie realizate la editia din acest an a evenimentului Femei pe Matasari, desfasurat in Bucuresti;
  • Se va face o selectie dintre pozele primite. Astfel, vor fi considerate neadecvate si nu vor intra in tragerea la sorti pozele in care apar persoane minore, cele care fac referire la aspecte de natura politica ori religioasa, cuprind insulte ori injurii la adresa unei persoane sau entitati, nuditate si orice alta forma de exprimare ce poate dauna imaginii brandului. 

Desemnarea castigatorilor se face prin tragere la sorti folosind sistemul https://www.randompicker.com/, conform conditiilor de mai sus. Tragerea la sorti va avea loc pe data de 9 iunie 2014, ora 11:00, iar castigatorii vor fi contactati prin mesaj privat, pe Facebook, in maxim 2 zile lucratoare de la desemnarea acestora.

Premiile campaniei:

  • pereche de pantofi Mihaela Glavan
  • 10 baxuri de bere Redd’s Mojito