108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o pereche de ochelari Visual VR by Allview!

 admin  2016.06.15  Diverse,Trageri la sorti  1724

concurs EuroGsm

Loteria publicitara “Intra in realitatea virtuala” este organizata in perioada 13.06.2016 - 14.07.2016.

Pentru a participa la loterie, participantul trebuie sa acceseze site-ul geeks.eurogsm.ro si sa se aboneze cu o adresa de e-mail valida la newsletter. In acest fel, participantul este inscris automat la tragerea la sorti pentru premiul oferit.

O persoană se poate inscrie la tombola o singura data. Înscrierea este gratuită.

Premiul consta in:

Tragerea la sorţi pentru acordarea premiului va avea loc în data de 15.07.2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs EuroGsm castiga premii realitatea virtuala Allview Visual VRNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.