77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o pereche de ochelari FreeFly VR!

 admin  2016.02.23  Diverse,Trageri la sorti  1319

concurs Radio ZU

Sun Plaza aniversează 6 ani alături de tine cu un super concert Carla's Dreams. Mai mult, sărbătoriții au pus la bătaie și o pereche de ochelari FreeFly VR pe care o poți câștiga pe Radio ZU. Acest gadget se folosește cu smpartphone-ul pentru o experiență 3D cât se poate de distractivă. 

FreeFly VR iti va urmari miscarile capului 360° (folosind telefonul tau) si va proiecta pe ecran, videoclipuri, filme si jocuri, care pot fi descarcate de pe magazinele Google Play sau App Store. Poti explora o noua lume 3D in 360°, cu ajutorul ochelariilor FreeFly VR, iar doar dupa cateva secunde dupa ce i-ai pus la ochi, poti sa te relaxezi la un teatru virtual, dansa prin cluburi, sau vizita locatii exotice. Greutatea redusa si sigilarea perfecta fata de lumina exterioara iti permite sa te scufunzi intr-o alta lume. Datorita lentilelor mari, de 42 mm, ofera un camp vizual de 120° si o senzatie de adancime extrema.

Scrie-ne aici în comentarii care este cea mai tare realizare a ta din ultimii 6 ani. Cu ce te lauzi? Spune povestea până joi, 25 februarie 2016, ora 18:00.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, folosind random.org, și îl vom anunța aici vineri dimineață. Premiul va fi livrat în maxim 30 de zile lucrătoare la adresa din România dată de câștigător.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Radio ZU castiga premii concurs Sun Plaza ochelari FreeFly VR