Acest concurs a expirat în data de 2016-08-22. Vezi concursurile active aici.
Fii in action! Traieste-ti viata fara filtre!

Campania "#BUnofilter" este organizata si se desfasoara in perioada 20.06.2016 incepand cu ora 00:00:00 - 21.08.2016 pana la ora 23.59.59.

Participantele la prezentul concurs trebuie sa se logheze in website-ul campaniei prin retelele de socializare (Facebook sau Instagram), sau sa se inregistreze prin crearea unui nickname si completarea cu o adresa de e-mail valida. Participantele vor primi un e-mail pentru confirmarea /validarea inregistrarii.  Dupa confirmarea inregistrarii concurentele trebuie sa urmeze cei 3  pasi pentru participare:

  • Sa selecteze o fotografie personala.
  • Sa aleaga o stare de spirit dintre cele disponibile in website.
  • Sa incarce fotografia.

Perioada campaniei este de 9 saptamani: 20.06.2016 – 21.08.2016. Cu scopul de a desemna castigatoarea titlului si a premiului pentru Fata BU a saptamanii, fiecare saptamana va avea alocata o stare de spirit dupa cum urmeaza:

  • Saptamana 1 - 20.06 - 26.06 - passion
  • Saptamana 2 - 27.06 - 03.07 - strong
  • Saptamana 3 - 04.07 - 10.07 - playful
  • Saptamana 4 - 11.07 - 17.07 - GetSetGo
  • Saptamana 5 - 18.07 - 24.07 - powerful
  • Saptamana 6 - 25.07 - 31.07 - confident
  • Saptamana 7 - 01.08 - 07.08 - iCanFly
  • Saptamana 8 - 08.08 - 14.08 - NeverGiveUp
  • Saptamana 9 - 15.08 - 21.08 - balanced

La fiecare final de saptamana, se vor extrage prin intermediul generatorului din site-ul random.org, cate 5 participante din inscrierile incarcate cu starea de spirit dedicata saptamanii respective. Din cele 5 extrageri, un juriu format din doi reprezentati Sarantis si un reprezentat al organizatorului vor alege o singura castigatoare cu 2 rezerve, care au surprins cel mai bine starea de spirit a saptamanii.

Fiecare participanta se poate inscrie o singura data in concurs si nu trebuie sa cumpere un produs sau sa plateasca pentru a deveni participanta, atat timp cat este logat in website si este domiciliat in Romania.

Pentru mai mult de o inscriere in extragerile saptamanale, participantele vor avea posibilitatea sa introduca numarul unui bon fiscal care sa ateste cumpararea unui produs/mai multor produse B.U. in perioada 20.06.2016, ora 00:00  – 21.08.2016, ora 23.59 (data finala a inscrierii/participarii in concurs). Mai multe inscrieri, mai multe sanse de castig saptamanale.

Pe perioada celor 9 saptamani, participantele pot incarca fotografii oricand, oricate si cu orice stare de spirit aleasa, cu scopul de a participa la jurizarea pentru premiile mari de la finalul concursului. Mai multe fotografii incarcate, mai multe sanse de castig pentru premiile mari.

Dupa finalul celor 9 saptamani, din toate fotografiile inscrise, un juriu format din doi reprezentanti Sarantis, si un reprezentat al agentiei vor selecta 10 poze care surprind cel mai bine conceptul #BUnofilter In Action – sa fi activa si sa te exprimi liber in orice moment, fara limite. Din cele 10 poze selectate, prin intermediul generatorului din site-ul random.org, se va extrage o castigatoare cu trei rezerve pentru locul I care va primi premiul cel mare, iar pentru locurile II, III si IV, se vor extrage trei castigatoare cu cate doua rezerve pentru fiecare. Rezervele vor fi contactate in ordinea extragerii, in situatia in care premiul nu este validat de catre castigatoare

Premiile pentru Fata B.U. a saptamanii oferite in cadrul prezentei campanii promotionale se vor desemna la finalul fiecare saptamani. Premiile mari se vor desemna la finalul campaniei si se vor acorda pentru 3 castigatoare alese.

Premiile campaniei sunt:

  • Premiu pentru fiecare Fata B.U. a saptamanii:
    • Un kit B.U. In Action, ce contine o gentuta cu un anti-perspirant B.U. In Action Active Release (75 ml) si un gel de dus B.U. In Action My Yummies: Lemon & Vanilla Mouse (250 ml).
  • Marele Premiu pentru locul I:
    • 1 x pereche ghete kangoo jumps si un tricou #bunofilter
  • Premii pentru locul II, III, IV:
    • 3 x bratara fitness din silicon cu pedometru si un tricou #bunofilter.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatoarelor din fiecare saptamana se va face cu ajutorul generatorului din site-ul random.org sau un alt instrument de generare aleatorie similar.

Tragerea la sorti si jurizarea saptamanala vor fi facute in termen de 24 de ore de la finalul saptamanii de concurs, si se vor extrage: 5 inscrieri de fotografii incarcate cu starea de spirit a saptamanii respective. Din cele 5 extrageri, un juriu format din doi reprezentati Sarantis si un reprezentat al organizatorului vor alege cate o singura castigatoare cu doua rezerve pentru Fata BU a saptamanii, care au surprins cel mai bine starea de spirit in action a saptamanii in care se efectueaza extragerea si jurizarea.

Castigatoarele vor fi contactate prin email in termen de 48 de ore de la extragere cu detalii privind valorificarea premiului.