108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o pereche de casti si un bax Antrefrig cu pate fara E-uri!

 admin  2015.02.08  Electronice,Trageri la sorti,Alimente  1778

concurs Radio 21

Cât te ține vocea? Ajută-l pe simpaticul porcușor Antrefrig să-și manifeste pasiunea pentru Ficat și poți câștiga o pereche de căști și un bax Antrefrig cu pate fără E-uri.

Dacă te crezi suficient de talentat să spui în locul lui “Ficat, Ficat” cât mai sofisticat/ original/ amuzant, trimite un SMS la numărul 1721 (tarif normal în orice rețea) cu textul “FICAT” urmat de nume & prenume, orașul din care ne asculți și vârsta pe care o ai.

Cusurgii vor alege, prin tragere la sorți, câte două sms-uri pe zi, timp de 10 zile. Norocoșii vor intra în direct pentru a se lupta în locul porcușorului cu replica ”Ficat, Ficat” .


PARTICIPA LA CONCURS

bax Antrefrig pereche de casti concurs Radio 21 castiga cu Antrefrig concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.