Acest concurs a expirat în data de 2015-09-25. Vezi concursurile active aici.
Cand a fost inaugurat Centrul Medical ProEstetica?

Odata cu venirea toamnei va oferim o operatie de varice cu Laser Endovenos in valoare de 2.000 euro. Operatia include consultatie, analize, operatie, spitalizare 1 zi si ingrijirile postoperatorii.

Pentru a participa la concursul organizat de Asociatia Frumusete prin Sanatate & ProEstetica si Eva.ro, participantele si, implicit, castigatoarea trebuie sa respecte urmatoarele conditii. Beneficiara operatiei de varice cu Laser Endovenos  trebuie sa fie:

  • Echilibrata psiho-emotional;
  • Cu resurse financiare reduse;
  • Fara obligatii profesionale sau familiale care sa oblige la eforturi fizice post-operator.  
  • Sa poata sa se prezinte la clinica ProEstetica Medical, pe speze proprii, pentru controalele postoperatorii obligatorii.
  • Clinica ProEstetica Medical nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul aparitiei unor complicatii, daca nu ii sunt respectate recomandarile de catre pacienta;
  • Medicamentele cad in sarcina ProEstetica Medical, iar analizele solicitate de medic in sarcina beneficiarei.

In cazul in care pacienta respecta intocmai recomandarile ProEstetica Medical, dar apar totusi complicatii, acestea vor fi gestionate de ProEstetica Medical in functie de situatie.

In cazul in care beneficiara nu corespunde criteriilor ProEstetica Medical de admitere in calitate de pacient pentru interventia de varice cu Laser Endovenos, se va extrage o noua castigatoare. Operatia de varice cu Laser Endovenos va avea loc maxim pana la data de 30 noiembrie 2015, iar pacientul isi da acordul pentru prezentarea cazului (imagini fara fata pacientei) in cadrul manifestarilor stiintifice de profil.

Participa la concurs in perioada 25 august – 24 septembrie 2015, raspunde corect la intrebarea "Cand a fost inaugurat Centrul Medical ProEstetica?" si poti castiga un premiu constand intr-o operatie de varice cu Laser Endovenos in valoare de 2.000 euro.