Acest concurs a expirat în data de 2015-09-08. Vezi concursurile active aici.
Asociatia Frumusete prin Sanatate & Centrul Medical ProEstetica

Esti complexata ca ai toracele plat si nu ai resursele financiare sa iti permiti operatia de corectie cu implante (proteze) mamare?.  Asociatia Frumusete prin Sanatate, Centrul Medical ProEstetica si Eva.ro iti ofera sansa sa castigi o operatie de marire de sani in valoare de 15.600 RON!

Operatiile de marire de sani, cu implant siliconic sau cu transplant de grasime, sau prin Metoda Brava, va vor indeplini toate asteptarile si rezultatul estetic poate fi verificat in avans printr-o simulare pe computer. Lipoaspiratia, cu sau fara laser, este ridicata de noi la grad de arta, iar abdominoplastiile, micsorarea de sani si orice alta problema de chirurgie estetica va fi rezolvata cu maxim profesionalism.  

Premiul consta in: consultatie, operatie, spitalizare 1 zi postoperator, sutien special si ingrijire postoperatorie si controale periodice (doar analizele solicitate de medic intra in sarcina pacientei).  

Pentru a participa la concursul organizat de Asociatia Frumusete prin Sanatate & ProEstetica si Eva.ro, participantele si, implicit, castigatoarea trebuie sa respecte urmatoarele conditii.

Beneficiara operatiei de marire (augmentare) de sani cu implante (proteze) mamare trebuie sa fie:

  • Tanara (21 - 30 ani), sanatoasa cu hipotrofie mamara severa (cu sani nedezvoltati);
  • Echilibrata psiho-emotional;
  • Cu resurse financiare reduse;
  • Fara obligatii profesionale sau familiale care sa oblige la eforturi fizice post-operator.

Astfel, sunt interzise urmatoarele activitati dupa operatia de marire de sani:

  • Condusul autovehiculelor – 3-4 saptamani;
  • Activitati cu risc de tramatizare a zonei toracice sau a zonei operate:
    • Gesturi cotidiene (1 luna si jumatate): ridicarea brusca a bratelor, impinsul unor greutati cu ambele maini, evitarea exercitiilor pentru muschiul pectoral,etc;
    • Fara sport 1 luna, Fara sporturi grele (inot, ridicare gantere, etc) 1 luna si jumatate;
    • fara expunere la soare 2 luni;
    • fara masaj in pozitie pe burta 1 luna si jumatate;
    • dormit pe o parte, dupa 2 saptamani;
    • fara expunere la solar 2 luni (oricum nu se recomanda aceasta metoda de bronzare);
    • Sa poata avea 7 zile concediu medical post-operatoriu;  
    • Sa poata sa se prezinte la clinica ProEstetica Medical, pe speze proprii, pentru controalele postoperatorii obligatorii.

Clinica ProEstetica Medical nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul aparitiei unor complicatii, daca nu ii sunt respectate recomandarile de catre pacienta.

Medicamentele si sutienul special cad in sarcina ProEstetica Medical, iar analizele solicitate de medic in sarcina beneficiarei. In cazul in care pacienta respecta intocmai recomandarile ProEstetica Medical, dar apar totusi complicatii, acestea vor fi gestionate de ProEstetica Medical in functie de situatie.

In cazul in care beneficiara nu corespunde criteriilor ProEstetica Medical de admitere in calitate de pacient pentru interventia chirurgicala de marire de sani, se va extrage o noua castigatoare. Operatia de marire de sani va avea loc maxim pana la data de 30 noiembrie 2015, iar pacientul isi da acordul pentru prezentarea cazului (imagini fara fata pacientei) in cadrul manifestarilor stiintifice de profil.

Concursul se desfășoară în perioada 15 iulie – 07 septembrie 2015

Extragerea este efectuată automat cu ajutorul calculatorului, pe 07 septembrie 2015.