Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-05-25. Vezi concursurile active aici.
Bebebliss si Cool-Baby te invita la concurs.

In colaborare cu publicatia Cool-Baby, Bebebliss organizeaza un nou concurs pentru parintii care isi doresc sa castige o jucarie educativa si distractiva pentru copilas. Cel mai norocos dintre participanti va primi drept premiu o oglinda cu activitati Activity melody VEO de la Imaginarium. Cu ajutorul acestui joc de activitati cu oglinda-ecran, copilasul isi va dezvolta simturile intr-o maniera placuta si educativa!

Cum poti participa la concurs:

  • Like paginii Cool Baby;
  • Like la Imaginarium;
  • Da share acestei postari;
  • Lasa un comentariu la aceasta postare;

Atentie: se vor lua in calcul la tragerea la sorti doar comentarii scrise la postarea principala a concursului. Indiferent de cate comentarii vor fi lasate de un utilizator, numele acestuia se va lua in calcul o singura data la tragerea la sorti.

Concursul incepe in data de 13 mai 2015 si va dura pana in data de 24 mai 2015. In 25 mai vom realiza tragerea la sorti prin site-ul random.org pentru a vedea care este fericitul castigator al oglinzii-ecran.

Norocosul castigator ce va fi ales cu ajutorul site-ului random.org va primi ca premiu o oglinda ecran ce dispune de o functie muzicala si de imagini care vor dezvolta intelectul copilului si vor stimula simturile acestuia. Jucaria de la Imaginarium este apreciata de parinti din intreaga lume deoarece introduce bebelusul in lumea muzicii inca din primele luni de viata prin intermediul sunetelor celor 4 instrumente: vioara, xilofon, saxofon si tambur, care familiarizeaza copilasul cu 4 melodii clasice celebre. Nu in ultimul rand, pentru a economisi energie, aceasta oglinda-ecran se stinge după cateva minute de inactivitate. Astfel, aceasta jucarie de la Imaginarium contribuie in mare masura la procesul de dezvoltare a copilului si la stimularea simtului vizual, tactic si auditiv.