98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o oglinda-ecran Activity Melody Veo!

   2015.05.13  Jucarii,Trageri la sorti  830

concurs Bebebliss

In colaborare cu publicatia Cool-Baby, Bebebliss organizeaza un nou concurs pentru parintii care isi doresc sa castige o jucarie educativa si distractiva pentru copilas. Cel mai norocos dintre participanti va primi drept premiu o oglinda cu activitati Activity melody VEO de la Imaginarium. Cu ajutorul acestui joc de activitati cu oglinda-ecran, copilasul isi va dezvolta simturile intr-o maniera placuta si educativa!

Cum poti participa la concurs:

  • Like paginii Cool Baby;
  • Like la Imaginarium;
  • Da share acestei postari;
  • Lasa un comentariu la aceasta postare;

Atentie: se vor lua in calcul la tragerea la sorti doar comentarii scrise la postarea principala a concursului. Indiferent de cate comentarii vor fi lasate de un utilizator, numele acestuia se va lua in calcul o singura data la tragerea la sorti.

Concursul incepe in data de 13 mai 2015 si va dura pana in data de 24 mai 2015. In 25 mai vom realiza tragerea la sorti prin site-ul random.org pentru a vedea care este fericitul castigator al oglinzii-ecran.

Norocosul castigator ce va fi ales cu ajutorul site-ului random.org va primi ca premiu o oglinda ecran ce dispune de o functie muzicala si de imagini care vor dezvolta intelectul copilului si vor stimula simturile acestuia. Jucaria de la Imaginarium este apreciata de parinti din intreaga lume deoarece introduce bebelusul in lumea muzicii inca din primele luni de viata prin intermediul sunetelor celor 4 instrumente: vioara, xilofon, saxofon si tambur, care familiarizeaza copilasul cu 4 melodii clasice celebre. Nu in ultimul rand, pentru a economisi energie, aceasta oglinda-ecran se stinge după cateva minute de inactivitate. Astfel, aceasta jucarie de la Imaginarium contribuie in mare masura la procesul de dezvoltare a copilului si la stimularea simtului vizual, tactic si auditiv.


PARTICIPA LA CONCURS

Activity Melody Veo concurs Bebebliss concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.