108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o nunta ca la carte!

 admin  2014.07.30  Trageri la sorti  1440

concurs Litera

Romantismul a mai făcut o victimă. Pardon, două! Vă căsătoriți, așadar. Felicitările noastre! Vă gândiți, probabil, să organizați o nuntă rustică, vintage sau cu tematică marină. Dar, dacă tot începeți un capitol nou din viață, ce-ați zice mai bine de… o nuntă ca la carte?

Oferim cărți pe post de mărturii pentru toți invitații la nuntă! Fă din nunta ta o poveste și trimite-ți oaspeții acasă cu ceva bun de citit! Intră în concurs chiar pentru nunta ta sau fă-le o surpriză frumoasă prietenilor tăi care se căsătoresc. Etichetează într-un comentariu la această postare minimum 10 prieteni și poți avea o nuntă ca la carte!

Grăbește-te să spui DA! Cărțile sunt multe, dar oferta este limitată: doar 10 nunți se vor bucura să fie organizate ca la carte! Norocoșii vor fi aleși prin tragere la sorți.

Campania promotionala "Nunta ca la carte" este organizata in perioada 22 iulie - 10 noiembrie 2014.

Data extragerii celor 10 nunți câștigătoare și anunțul lor: 11 august

Perioada organizării nunților ca la carte: 15 august - 10 noiembrie 2014.


PARTICIPA LA CONCURS

Nunta ca la carte concursuri cu premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.