Diverse • Masini • Trageri la sorti

Concurs: Castiga o motocicleta Yamaha MT07, o casca Arai, o geaca Laguna Seca D si manusi Carbon Cover!

Adăugat de concursoman în data de 2014.06.21 • 2815 vizualizări

concurs BGS Motorsport

Castiga o motocicleta Yamaha MT07, o casca Arai, o geaca Laguna Seca D si manusi Carbon Cover!

Concursul BGS Motorsport se desfășoară în perioada 20 iunie 2014, ora 18:00 – 20 iulie 2014, ora: 00:00.

În perioada 20 iunie -­ 20 iulie toți participanții la concurs dau Like paginii de facebook BGS Motorsport. După ce devin fani ai clubului se înscriu în aplicația de pe site‐ul www.bgsmotorsport.ro cu nume și prenume, inițiala tatălui, adresa din buletin, oraș, e-­mail, număr de telefon, data nașterii, sex.

ATENȚIE: Pentru a valida câștigătorii, organizatorul solicită ca toate datele din formularul de înscriere să corespundă actului de identitate, în forma lor completă.

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să completeze toate câmpurile și să se înscrie cu date reale, ce corespund celor din cartea de identitate, fără folosirea unor porecle. După înscriere fiecare participant va primi un cod pe mail, pe care va trebui să-­l  păstreze  pentru validare în caz de câștig.

Fiecărui participant i se oferă dreptul de a se înscrie la concurs o singură data.

Vor fi acordate 3 premii, la 3 persoane diferite. După extragerea unui premiu, câștigătorul va fi eliminat din sistemul informatic. Ordinea extragerii câștigătorilor va fi următoarea: primul extras – premiul I, al doilea extras – premiul II, iar ultimul extras premiul III.

  • Premiul I: O motocicletă Yamaha MT07
  • Premiul II: Cască Arai, geacă Laguna Seca D-­Dry și mănuși Carbon Cover S-­ST
  • Premiul III: Combinezon ploaie Bruxelles, brâu Belt Tiger, cagulă Sottocasco, protecție spate New Bap

Câștigătorii sunt obligați să se prezinte la locație pentru a ridica premiile, la data și ora stabilite împreună cu organizatorul și nu la o data ulterioară.

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS