Acest concurs a expirat în data de 2016-12-07. Vezi concursurile active aici.
Cine nu isi doreste sa primeasca o canapea cadou?

Acesta este probabil cel mai tare concurs organizat pana acumpe blogul meu, caci premiul este o minunata canapea a brandului danez Innovation Living, oferita de site-ul Moor.ro. Imi va fi extrem de greu sa ma despart de ea, pentru ca este superba si ii sade asa de bine in Moon Studio, unde am pozat-o, ca sa o vedeti mai bine. Daaaar . de Mos Nicolae voi anunta cine o primeste cadou, prin tragere la sorti. Cele 4 picioare incap in 2 perechi de ghete fara probleme, deci iata ce trebuie sa faceti pentru a fi a voastra:

Iata ce trebuie sa faceti:

  1. Intrati pe site-ul Moor.ro si alegeti de acolo un produs care va place, lasand linkul catre el intr-un comentariu la postarea de concurs. O sa fie o placere sa va plimbati virtual pe site-ul lor, caci toate decoratiunile si piesele de mobilier sunt superbe. As putea petrece ore asa, fara sa ma plictisesc. Chiar sunt curioasa sa aflu care sunt piesele voastre favorite.
  2. Distribuiti aceasta postare pe pagina voastra de Facebook. Nu de alta, dar chiar e un concurs prea misto, ca sa nu participe si prietenii vostri. Hai, fiti generosi, ca vin sarbatorile!
  3. Dati like paginii de Facebook Moor.

Revenind la canapeaua din imagini, a fost adusa intr-un colet urias si montata in Moon Sudio, special pentru aceasta sedinta foto. Este modelul Fiftynine, este extensibila, are mai multe pozitii in care poate fi folosita (2 trepte de inclinatie a fiecarei parti a spatarului + varianta extinsa complet), un design minimalist, nordic, cu cateva detalii absolut minunate, cum ar fi  butonii colorati diferit sau picioarele din lemn. E potrivita atat intr-un spatiu urban, industrial, cat si in cel mai cozy living.

Pe 6 decembrie 2016 voi anunta castigatorul, ales prin tragere la sorti.