98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o minivacanta nobila la Conacul Polizu!

 admin  2016.02.24  Vacante,Trageri la sorti  1467

concurs Libris

Toate comenzile de peste 50 lei plasate în data de 24 februarie 2016 şi livrate cu succes intră automat în tragerea la sorţi.

Premiu:

 • Pachetul Dragostei Nobile în valoare de 1390 lei ce cuprinde, în weekend:
  • 2 nopţi cazare
  • Mic-dejun rafinat servit în cameră
  • Cină romantică privată
  • Prânz vintage
  • Aranjament floral în cameră & cutie cu bomboane de ciocolată de casă
  • şampanie pentru doi

Conacul Polizu se află printre frumoasele dealuri moldave. A fost construit între anii 1880 - 1887 de omul politic Constantin Ghika-Deleni, în satul Maxut, judeţul Iaşi. 

Conacul de la Maxut este deopotrivă un edificiu cu valoare arhitecturală, dar şi memorialistică, în calitatea lui de loc de întâlnire al boierimii moldave şi bucureştene la finele veacului al XIX-lea şi sfârşitul celui de-al doilea Război Mondial. între înalţii oaspeţi ai locului s-au numărat în anii Primului Război Mondial, când se aflau la Iaşi în refugiu, Regina Maria, principesa Ileana şi prinţul Nicolae, care au revenit ulterior în 1926, lăsând mărturii scrise despre trecerea lor la Maxut, ca oaspeţi ai cuplului Alexandrina şi Niculae Polizu-Micşuneşti.

Vor fi înscrise automat în concurs toate comenzile cu valoare mai mare sau egală cu 50 lei plasate pe Libris în data de 24 februarie 2016. 

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi, cu ajutorul serviciului random.org. Câştigătorul va fi anunţat atât pe site-ul Libris, cât şi prin telefon, la numărul trecut în comandă. 


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Libris castiga premii concurs Dragobete Dragobete 2016 Conac PolizuNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.