98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o masina marca Opel Corsa Cosmo 1.0 Turbo!

 admin  2014.11.22  Masini,Trageri la sorti  4793

concurs Vocea Romaniei

Concursul se deruleaza in intervalul 21 noiembrie 2014, ora 20:30 – 12 decembrie 2014, inaintea inceperii votului ultimei Semifinale difuzate live a Emisiunii, pe teritoriul Romaniei.

In pagina web dedicata concursului vor fi uploadate pozele si numele Concurentilor Emisiunii care vor participa in Semifinale. 

Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa acceseze Pagina Concursului, sa completeze formularul de inscriere disponibil pe aceasta pagina cu toate datele solicitate si sa selecteze cei 4 concurenti pe care ii considera ca vor fi desemnati Finalisti ai Emisiunii. Participantii trebuie sa completeze in formularul de inscriere numele si prenumele, adresa de domiciliu, data nasterii, o adresa de posta electronica (e-mail).

Fiecare participant se poate inscrie de mai multe ori in concurs, cu propuneri de Finalisti diferite.

Concursul are drept premiu o masina marca Opel Corsa Cosmo 1.0 Turbo in valoare de 20.415 de euro (TVA inclus).

Castigatorul concursului va fi desemnat prin tragere la sorti, dintre toti participantii la concurs care au pronosticat in mod corect cei 4 finalisti ai Emisiunii. Castigatorul va fi anuntat in Finala emisiunii Vocea Romaniei, din data de 19 decembrie 2014.


PARTICIPA LA CONCURS

Marea Finala castiga o masina Opel Corsa Cosmo concurs Vocea Romaniei Vocea RomanieiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.