Acest concurs a expirat în data de 2015-12-01. Vezi concursurile active aici.
Super Meserias Ceresit - Te ajuta in munca ta

Campania "Super Meserias Ceresit - Te ajuta in munca ta" va incepe in data de 26 martie 2015 si se va incheia la data de 30 noiembrie 2015.

La aceasta campanie participa urmatoarele produse ale Henkel Romania ambalate in ambalajul promotional si care contin codul promotional tiparit pe interiorul ambalajului, comercializate pe teritoriul Romaniei, in perioada campaniei:

  • adeziv pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 Plus - sac - 25 kg    
  • adeziv super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 - sac - 25 kg    
  • glet de interior pe baza de ipsos Ceresit CT 126 - sac - 20 kg    
  • glet de interior pe baza de ciment alb Ceresit CT 127 - sac - 20 kg    
  • chit pentru gresie si faianta Ceresit CE40 aauastatic galeata - 5 kg    
  • tencuiala decorativa acrilica cu aspect de "praf de piatra" Ceresit CT 60, granulatie 1,5 mm - galeata - 25 kg    
  • tencuiala decorativa acrilica cu aspect de "scoarta de copac" Ceresit CT 64, granulatie 2 mm - galeata - 25 kg    
  • tencuiala decorativa siliconico-silicatica cu aspect de „praf de piatra" Ceresit CT 174, granulatie de 1.5 mm - galeata - 25 kg
  • tencuiala  decorativa siliconico-silicatica cu aspect de "scoarta de copac" Ceresit CT 175, granulatie 2 mm - galeata - 25 kg  
  • mortar adeziv pentru piacile de vata minerala Ceresit CT 180 - sac - 25 kg
  • mortar adeziv si masa de spaclu pentru piacile de vata minerala Ceresit CT 190 sac - 25 kg
  • adeziv pentru polistiren si masa de spaclu Ceresit Thermo Universal - sac - 25 kg
  • pasta hidroizolatoare prin cristalizare CR 90 Crvstalizer - sac - 25 kg

Ambalajele produselor participante la Campanie sunt ambalaje promotionale care vor contine imprimat pe interior un cod unic promotional format din 7 caractere alfa-numerice.

Pentru a se inscrie in campanie, Participantii trebuie sa isi creeze un cont accesand siteul supermeseriasceresit.ro si sa completeze corect si cu toate datele cerute formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului de inscriere Participantul va primi un mesaj de raspuns afisat pe formularul de inscriere. Pe adresa de email cu care s-a inscris, Participantul va primi automat un mesaj de confirmare (si de verificare a corectitudinii adresei electronice).

Dupa crearea contului participarea la Campanie se face individual, insa la momentul crearii contului participantul poate mentiona daca face parte dintr-o echipa sau nu.

ln perioada Campariiei Participantii vor putea inregistra codurile unice promotionale in conturile create, completand un formular prin intermediul web­ site-ului supermeseriasceresit.ro. Codul promotional trebuie sa fie inscris fara spatii, semne de punctuatie sau alte caractere, intocmai cum este tiparit pe ambalajul produsului participant in promotie.

ln cadrul prezentei campanii se vor acorda premii garantate in obiecte si taloane de reducere ce pot fi utilizate la achizitionarea de scule electrice si un mare premiu pentru cele mai multe coduri inscrise:

  • Nivelul I - minimum 70 de coduri promotionale inscrise in Campanie;
  • Nivelul II - minimum 150 de coduri promotionale inscrise in Campanie;
  • Nivelul III - minimum 300 de coduri promotionale inscrise in Campanie.

Marele premiu garantat al campaniei constand in 1 buc. masina de taiat gresie si faianta PTC 640 marca Bosch in valoare de 1.099 lei, va fi acordat la finalul Campaniei participantului care a cumulat cele mai multe coduri in perioada 26 martie 2015 ora 00:00:00, ora Romaniei si 30 noiembrie 2015 ora 23:59:59, ora Romaniei. Acest premiu va fi acordat in plus fata de premiile pe care le poate castiga un Participant in cadrul acestei campanii.

Premiile garantate in obiecte se vor acorda participantilor care au inscris in campanie minimum 70  coduri promotionale, corespunzator nivelului I:

  • Set format din 1 spaclu inox 100 mm, 1 tricou cu sigla Ceresti, 1 set de 3 creioane de zidarie profesionale 25 cm
  • Set format din 1 tricou, 1 sapca, 1 rucsac, personalizate cu siala Ceresit 
  • Set format din 1 mistrie, 1 gletiera, 1 set de  2 markere FM cu varf subtire

Premiile garantate in taloane de reducere - Taloanul de reducere acordat ca si premiu in cadrul prezentei campanii este un cupon/ticket tiparit sau in format digital, prin care se ofera participantului posibilitatea de a achizitiona o scula electrica cu pret redus, diferenta de pret suportand-o Henkel Romania prin Organizator. Taloanele de reducere acordate in prezenta Campanie ofera un discount de cel  putin 50% din pretul (cu TVA) al produsului oferit. Taloanele de reducere sunt de doua feluri:

  • Taloane de reducere acordate pentru atingerea nivelului II (cel putin 150 coduri cumulate in cont) care ofera participantului posibilitatea de a achizitiona o scula electrica utila in activitatea de constructii, dintre cele mentionate mai jos, platind mai putin de 50% din pretul intreg mentionat mai jos, diferenta de pret suportand-o Henkel Romania SRL, prin Organizator.
    • PLR 15 telemetru laser, marca Bosch
    • Masina de gaurit cu percutie GSB 1600 RE, marca Bosch
    • Amestecator Skil 850W 1 vitezaIC
    • Slefuitor electric multifunctional PMF 190 E, marca Bosch
  • Taloane de reducere acordate pentru atingerea nivelului III (cel putin 300 coduri cumulate in cont) care ofera participantului posibilitatea de a achizitiona o scula electrica utila in activitatea de constructii, dintre cele mentionate mai jos, platind mai putin de 50% din pretul intreg mentionat mai jos, diferenta de pret suportand-o Henkel Romania SRL prin Organizator.
    • Ciocan rotopercutor SDS plus - GBH 2400, marca Bosch
    • Surubelnita cu acumulator 12V - GSR 12-2 V / 2 x 1,5 Ah, marca Bosch                    
    • Nivela laser cu functie fir cu plumb PCL20 cu  stativ, marca Bosch
    • Polizor unghiular disc 125 mm GWS 1000, marca Bosch

Participantii care inscriu in Campanie numarul de coduri corespunzator nivelului II sau nivelului III si nu doresc sa primeasca taloane de reducere pot opta pentru primirea de premii in obiecte dintre cele mentionate la nivelul I, in functie de numarul de coduri.

ln plus fata de premiile la care are dreptul, Participantul care a atins cel putin numarul  de coduri promotionale inscrise in Campanie aferent nivelului II, are posibilitatatea sa beneficieze de promovarea serviciilor sale pe supermeseriasceresit.ro pentru o durata de 365 zile in urmatoarele modalitati: postarea unui numar de maximum 10 fotografii in cadrul categoriei Lucrari de referinta (fotografiile trebuie sa fie cu lucrari executate de meseriasul respectiv, iar calitatea acestora trebu ie sa fie una acceptabila) si o fotografie care sa il ilustreze pe meseriasul ale carui servicii urmeaza sa fie promovate pe supermeseriasceresit.ro. Totodata este necesara descrierea competentelor sale profesionale, iar datele de contact (nume si numar telefon mobil) la care va putea fi contactat de viitorii clienti, vor fi preluate din formularul completat de participant la crearea contului . Fotografiile vor fi incarcate de participant conform conditiilor tehnice comunicate de catre Organizator ín modulul de administrare a profilului meseriasului, modul administrat de meserias/participant. 

Acordarea premiilor este limitata la maximum 5 premii per Castigator pe intreaga durata a campaniei, indiferent de numarul codurilor inscrise si al nivelurilor atinse (in calculul celor maximum 5 premii nu intra marele premiu acordat pentru cumularea celor mai multe coduri).