Acest concurs a expirat în data de 2017-01-05. Vezi concursurile active aici.
Plateste cu orice card Mastercard sau Maestro in Carrefour si poti castiga o Toyota Auris sau multe alte premii!

Campania “Plateste cu orice card Mastercard sau Maestro in Carrefour si poti castiga o Toyota Auris sau multe alte premii” va fi lansata la data de 04.11.2016, ora 00:01 şi se va desfaşura pana la data de 04.01.2017, ora 23:59. Campania se va desfaşura in toate hypermarketurile si supermarketurile Carrefour

Pentru a participa la aceasta campanie, organizatorul va aloca un punctaj, dupa cum urmeaza:

  • pentru 1 tranzactie realizata prin intermediul chip-ului existent pe card, a benzii magnetice sau online si care indeplineste cumulativ conditiile enumerate mai jos, se va acorda 1 punct; fiecare tranzactie de acest tip ce reprezinta o inscriere in promotie, deci o sansa in tragerea la sorti. Mai multe tranzactii cu cardul implica mai multe sanse de castig.
  • pentru 1 tranzactie realizata in mod contactless sau prin intermediul cardului de credit Mastercard Carrefour, care indeplineste cumulativ conditiile enumerate mai jos, se vor acorda 2 puncte; fiecare tranzactie de acest tip reprezinta 2 inscrieri in promotie, deci 2 sanse in tragerea la sorti. Mai multe tranzactii efectuate in mod contactless implica mai multe sanse de castig.

Conditii de eligibilitate ale tranzactiilor:

  • sa fie efectuata cu succes prin intermediul unui card emis sub marca Mastercard sau Maestro, de catre institutiile financiare mentionate in Anexa 1 a prezentului Regulament;
  • sa fie efectuata intr-o locatie comerciala Carrefour, la punctul de vanzare fizic, pe teritoriul Romaniei, care sa permita o astfel de modalitate de plata, sau pe www.carrefour-online.ro;
  • sa reprezinte contravaloarea platii unui bun sau serviciu, aceasta nefiind conditionata de un anumit plafon valoric minim sau maxim, realizata la punctul de vanzare fizical unei locatii Carrefour de pe teritorul Romaniei;
  • sa fie efectuata de catre o persoana care sa indeplineasca conditiile de participare ale prezentului Regulament;
  • sa fie realizata in perioada promotiei, respectiv incepand cu data de 04.11.2016, ora 00:01 ora Romaniei si pana la 04.01.2017, 23:59 ora Romaniei.

In termen de maxim 16 zile calendaristice de la incheierea Campaniei, pana la data de 20.01.2017 inclusiv, institutiile financiare care opereaza servicii de acceptare a cardurilor Mastercard sau Maestro din locatiile fizice si online vor transmite catre Organizatorul campaniei, un tabel care va contine: data tranzactiei, suma tranzactiei, BIN-ul cardului cu care a fost facuta tranzactia, codul RRN si codul de autorizare (unic), aferente tranzactiilor valide cat sitipul tranzactiei – cu PIN/Chip sau contactless.

In data de 24.01.2017 se va organiza extragerea electronica a codurilor de autorizare castigatoare.

Codurile castigatoare se vor extrage in urmatoarea ordine:

  • Prima extragere va fi aferenta premiului cel mare - urmatoarele 3 extrageri vor fi rezerve aferente premiului cel mare.
  • Urmatoarele 10 extrageri vor fi aferente premiilor mici - urmatoarele 10 extrageri vor fi rezerve aferente premiilor mici, cate o rezerva pentru fiecare premiu.
  • Se vor extrage in total 11 castigatori, la care se adauga 13 rezerve.

In cadrul promotiei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 1 premiu mare constand inr-o Toyota Auris Sol, motor electric + motor benzina 1.8 L VVT-i, Sistem Hybrid Synergy Drive, culoare rosu Barcelona.
  • 10 premii mici, fiecare constand in 1.000 lei bani pe card.