Acest concurs a expirat în data de 2016-07-11. Vezi concursurile active aici.
Pariati si castigati!

Perioada desfasurarii campaniei promotionale este de la data de 19 aprilie 2016, orele 10:00 pana la data de 10 iulie 2016, orele 23:59.

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice majore, cu vârsta de cel putin 18 ani, cu capacitate deplină de exercitiu.

Participarea la promoţie este voluntară, avand drept de participare toti pariorii, campania se va desfasura in paralel atat in agentiile organizatorului cat si pe site-ul organizatorului.

Pentru a participa la aceasta campania promotionala, pariorii trebuie indeplineasca urmatoarele conditii:

  • la campanie participa exclusiv biletele de pariuriere in cota fixa pe evenimente sportive, inclusiv pariurile pe evenimente LIVE;
  • dreptul de participare se atribuie jucatorilor pe baza biletelor de pariere care indeplinesc conditiile enuntate in Regulament, care sunt castigatoare (evenimentele cuprinse pe bilet au avut loc si au fost omologate drept castigatoare de catre organizatorul care a emis biletul, in perioada de desfasurtare a campaniei) si au cota (totala) cea mai mare (din totalul biletelor inscrise la campanie in perioada de referinta aceste bilete au cota totala cea mai mare, in limita numarului de drepturi de participare puse la dispozitie de catre organizatori);
  • miza minima pe biletul expres este de 10 lei;
  • evenimentele de pe bilet vor avea loc nu mai tarziu de data de 10 iulie 2016;

Zilnic, in perioada intregii campanii promotionale cu exceptia zilelor in care vor avea loc extragerile finale (28 mai 2016, 16 iulie 2016) se vor oferi drepturi de participare la extragerile finale, conform tabelului de mai jos:

Nr. Premii
1 Drept de participare
2 Drept de participare
3 Drept de participare
4 Drept de participare
5 Drept de participare
  • acealasi jucator nu poate sa obtina, intr-o singura zi, mai mult de un loc;
  • dreptul de participare ii ofera posesorului posibilitatea de a participa la o singura extragere;

Saptamanal se va face top 10 al jucatorilor care au castigat depturi de participare in decursul saptamanii. Castigatori vor fi desemnati jucatorii care au bilete castigatoare cu cea mai mare cota totala in saptamana respectiva. Jucatorii vor fi premiati cu premii conform locului ocupat.

Biletele vor fi inscrise in campanie la data in care biletelui a fost validat si este considerat castigator in sistem. Data achitarii castigului nu este luata in considerare.

Clientul care pariaza in perioada de desfasurare a campaniei un bilet ce indeplineste conditiile sus-mentionate, va solicita in cazul in care nu are, la casieria punctului de lucru unde a fost emis biletul sau de pariere, eliberarea unui Card Personal de Participare sau pentru a participa va accesa pagina campaniei, va apasa butonul "Participa" prezent pe pagina campaniei promotionale.

La extragerea I, II pot participa exclusiv clientii care au obtinut acest drept in urma rezultatelor zilnice. Rezultatele la extragerea finala vor fi anuntate de catre organizatori, prin afisare si pe website-urile acestora, mentionate mai sus.

Extragerea nr. I - La extragerea nr. I pot participa doar persoanele care au obtinut drept de a participa la aceasta. In extragera finala, fiecare drept detinut ii ofera posibilitatea posesorului de a avea in urna de extragere un talon cu numarul cardului personal, iar in cazul clientilor care au participat pe site-ul campaniei, talonul va contine username-ul personal a jucatorului. La extragere vor participa toti jucatorii care au drept de participare. Dupa prima extragere toate drepturile de participare vor fi anulate. La extragerea finala toate taloanele vor fi introduse in urna si manual se vor extrage 15 taloane castigatoare de catre organizator conform locului. Extragerea premiilor avea loc in mod descrescator, incepind cu premiu numarul 15 pana la numarul 1. Un jucator poate castiga un singur premiu in cadrul unei extrageri.

Extragerea nr. II - La extragerea  nr. II pot participa doar persoanele care au obtinut drept de a participa la extragere. In extragerea finala, fiecare drept detinut ii ofera posibilitatea posesorului de a avea in urna de extragere un talon cu numarul cardului personal, iar in cazul clientilor care au participat pe site-ul campaniei, talon cu username-ul jucatorului. La extragerea finala toate taloanele vor fi introduse in urna si manual se vor extrage 15 taloane castigatoare de catre Organizator conform locului. Extragerea premiilor avea loc  in mod descrescator, incepind cu premiu numarul 15 pana la numatul 1. Un jucator poate castiga un singur premiu in cadrul unei extrageri.

Cele doua Extrageri finale vor avea loc la data de:

  • Prima extragere finala  se va desfasura in perioada 28 mai 2016;
  • A doua extragere finala se va desfasura in perioada 16 iulie 2016.

Dupa verificarea datelor se vor stabili 15 castigatori. Un client are dreptul de a obtine un singur loc in grupa.

Toate premiile promoţiei vor fi acordate in decursul a 0 - 5 zile lucratoare din momentul aflarii castigatorului, exclusiv personal sau împuternicitului, în cea mai apropiata agentie sau la sediul organizatorului.

În cadrul campaniei “Liga Pariorilor”, pentru cele doua extrageri, ce vor avea loc, se vor acorda următoarele premii principale:

Premiile pentru extragerea nr. 1:

  1. Scuter
  2. MacBook
  3. iPhone 6+
  4. Laptop
  5. Тelevizor LG
  6. Televizor LG
  7. iPad
  8. iPad
  9. Playstation 4
  10. Apple Watch
  11. Aparat Foto
  12. Bicicleta
  13. Telefon Samsung
  14. Tableta Samsung
  15. MP4

Premiile pentru extragerea nr. 2:

  1. Skoda Octavia
  2. MacBook
  3. iPhone 6+
  4. Laptop
  5. Тelevizor LG
  6. Televizor LG
  7. iPad
  8. iPad
  9. Playstation 4
  10. Apple Watch
  11. Aparat Foto
  12. Bicicleta
  13. Telefon Samsung
  14. Tableta Samsung
  15. MP4

Cu exceptia premiilor acordate pentru in cele 2 extrageri, se vor mai acorda premii saptamanale pentru clientii care au avut biletele castigatoare cu cea mai mare cota. Castigatorii vor fi anuntati in fiecare luni, pentru saptamana trecuta. Premiile date se vor acorda doar pentru primii 10 castigatori:

  1. Televizor Samsung
  2. Bicicleta
  3. Telefon
  4. Tableta Samsung
  5. Casti Sony
  6. MP3
  7. Geanta de calatorii
  8. Rucsac
  9. Minge
  10. Hanorac

Ultima etapa saptamanala va avea loc duminica data de 11 iulie 2016. In perioada 11 - 15 clientii nu mai primesc de drept de participare la extragerea finala.

Toate premiile vor fi ridicate de la sediu Favbet sau de la cea mai apropiata agentie a organizatorului. Castigatorii nu pot solicita contravaloarea in bani a premiilor prezentei campanii promotionale.

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil  aici.