Acest concurs a expirat în data de 2014-08-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga o masina Sandero Stepway sau alte premii Hama

Promotia "Cu Hama si Altex norocul te urmareste...pana te gaseste" va incepe pe data de 29 mai 2014, ora 00:00:01 si va dura pana la 15 august 2014, ora 23:59:59. 

In cadrul promotiei participa toate produsele Hama comercializate in cadrul magazinelor Altex si Media Galaxy.

In cadrul Promotiei vor fi acordate urmatoarele premii:

  • 1 x Masina Sandero Stepway 0.9, 90 CP, rosu
  • 5 x Casti SOUL SL300 aurii (cod Hama 106849) 
  • 10 x Hama Rama foto digitala cu statie meteo (cod Hama 95266) 
  • 20 x Pachete Hama (casti+mouse– cod Hama 51652, cod Hama 86545)

Participantii se pot inscrie in Promotie oricand, incepand cu data de 29 mai 2014 (ora 00:00:01) si pana la data de 15 august 2014 (ora 23:59:59) prin una din urmatoarele metode: 

  • Pentru cumparaturi in magazin: La achitarea produselor marca Hama, achizitionate intr-unul din magazinele participante in perioada campaniei, a caror valoare este egala sau depaseste 99,9 RON pe un singur bon de casa, participantul se poate inscrie in concurs. El poate opta pentru completarea unui talon, pe care il primeste la casa de marcat o data cu bonul fiscal sau pentru inscrierea on-line prin accesarea uneia din cele doua pagini: www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro, in functie de magazinul din care a achizitionat. In cazul in care participantul opteaza pentru completarea talonului in magazin, acesta va primi la casa de marcat talonul ce va contine urmatoarele date: Prenume client, Nume client, Numarul bonului, Numar telefon mobil client, Adresa e-mail, Valoarea bon, urmand sa introduca talonul in urna special amenajata din cadrul magazinului. 
  • Pentru cumparaturi on-line: Participantii care au platit o comanda, efectuata pe site-ul www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro si a carei valoare este mai mare sau egala cu 99,9 RON, in perioada campaniei, comanda care contine produse marca HAMA sunt inscrisi automat in tragerea la sorti.  

Un Participant poate completa un talon sau se poate inscrie on-line, pentru fiecare achizitie mai mare sau egala cu 99,9 RON, facuta in perioada campaniei. Participantii, in functie de valoarea achizitiilor efectuate vor primi sanse in tragerile la sorti. Astfel, un Participant va primi cate o sansa in cadrul tragerii la sorti, pentru fiecare 99,9 RON, constand in produse marca Hama, de pe un bon fiscal inscris. Rotunjirile se vor face prin scadere, la sume multiplu de 99.9 RON, astfel: 

  • pentru achizitii constand in produse marca Hama in valoare de minim de 99.9 RON, un participant va primi o sansa in tragerea la sorti, 
  • pentru achizitii constand in produse marca Hama in valoare de 250 RON va primi 2 sanse in tragerea la sorti. 

Premiile descrise mai sus se vor acorda prin tragere la sorti, in data 1 septembrie 2014. Tragerea la sorti se va efectua din sansele acumulate de participanti pe perioada 29 mai 2014 – 15 august 2014, conform achizitiilor inscrise in program (in functie de modalitatea de inscriere). In cadrul tragerii la sorti, se va extrage mai intai castigatorul premiului cel mare, iar dupa aceea se vor extrage castigatorii premiilor, in ordinea mentionata mai sus. De asemenea, se vor extrage 10 rezerve pentru premiul cel mare si cate 2 rezerve pentru restul premiilor. 

In cadrul promotiei, un participant poate castiga cel mult un premiu.