Acest concurs a expirat în data de 2015-11-01. Vezi concursurile active aici.
Mega Image 20 ani.

Campania "Mega Image 20 ani" se va desfasura in perioada 01.10.2015 - 31.10.2015 ,  in toate magazinele Mega Image si Shop&Go, de pe teritoriul Romaniei.

Participantul la promotie trebuie sa cumpere produse in valoare de cel putin 20 lei, cu TVA inclus, in cadrul unei singure tranzactii in unul din magazinele participante in perioada campaniei. Pentru fiecare bon de minim 20 lei fiecare client va primi la casa de marcat, dupa achitarea cumparaturilor, un tichet razuibil. Se acorda un singur tichet razuibil de participare per bon de peste 20 de lei, indiferent de valoarea bonului. Fiecare achizitie in valoare de minim 20 lei din magazinele participante inseamna o sansa suplimentara de castig. Tichetele se acorda pe loc, odata cu inmanarea bonului, nu se iau in considerare solicitarile ulterioare.

Prin razuirea tichetului, participanul va regasi inscriptionat un cod de 8 caractere, afla­ numerice, pe care il pot folosi pentru a se inscrie in campanie, prin intermediul site-ului concurs.mega-image.ro sau trimitand un SMS la numarul 1859 (numar cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Telekom).

Partici pantii trebuie sa pastreze bonul/bonurile fiscala/e (in original sau copie conforrn cu originalul), precum si tichetul razuibil ce contine codul de 8 caractere alfa-numerice, necesare pentru validare in cazul castigului oricarui premiu, pana in rnornentul inmanarii premiului.

ln cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • Premii mici
    • 140 bucati Robot de bucatarie Philips Viva Collection
    • 140 bucati Cuptor cu microunde Daewoo
    • 140 bucati Storcator de fructe si Iegume Philips Viva Collection
    • 274 bucati Blender Philips Daily Collection
    • 274 bucati Sandwich-Maker Philips Daily Collection
    • 272 bucati Prajitor de paine Philips
  • Premii mijlocii
    • 6 carduri de cumparaturi pentru mobilarea casei valabile la magazinul IKEA de la 16 noiembrie 2015 pana la data 16 mai 2016 in valoare totala de 132.000 lei (TVA inclus), valoare unitara 22000 lei (TVA inclus) - (reprezentand 5.000 euro calculati in lei la cursul de 4,4 lei pentru 1 EUR)
  • Premiul mare
    • 1 masina Nissan Noul X-Trail / 5 locuri (1.6L dCi 130 cp Stop & Start, 4WD, transmisie manuala, Acenta 08)

Premiile mici se vor acorda dupa inscrierea in campanie a unui instant cod unic valid dupa un moment castigator, conform numarului de ordine prestabilit in intervalul numeric 1-5. Pentru fiecare premiu instant se va desemna anterior inceperii promotiei, in mod  aleator cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 sí 5 inclusiv) ln cazul in care un participant este desemnat castigator va primi (pe telefon, prin mesaj SMS, sau prin intermediul site-ului concurs.mega-image.ro) un mesaj de confirmare a castigarii unui astfel de premiu.

Premiile mijlocii, cat si Marele premiu vor fi acordate prin tragere la sorti ce va avea loc in data de 03 noiembrie 2015 la sediul agentiei.