108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
44
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o masina Nissan Noul X-Trail, 6 carduri de cumparaturi pentru mobilarea casei in valoare de 5.000 euro sau unul dintre cele 1.240 de aparate electrocasnice!

 admin  2015.10.01  Masini,Vouchere,Trageri la sorti,Electrocasnice  3138

concurs Mega Image

Campania "Mega Image 20 ani" se va desfasura in perioada 01.10.2015 - 31.10.2015, in toate magazinele Mega Image si Shop&Go, de pe teritoriul Romaniei.

Participantul la promotie trebuie sa cumpere produse in valoare de cel putin 20 lei, cu TVA inclus, in cadrul unei singure tranzactii in unul din magazinele participante in perioada campaniei. Pentru fiecare bon de minim 20 lei fiecare client va primi la casa de marcat, dupa achitarea cumparaturilor, un tichet razuibil. Se acorda un singur tichet razuibil de participare per bon de peste 20 de lei, indiferent de valoarea bonului. Fiecare achizitie in valoare de minim 20 lei din magazinele participante inseamna o sansa suplimentara de castig. Tichetele se acorda pe loc, odata cu inmanarea bonului, nu se iau in considerare solicitarile ulterioare.

Prin razuirea tichetului, participanul va regasi inscriptionat un cod de 8 caractere, afla­ numerice, pe care il pot folosi pentru a se inscrie in campanie, prin intermediul site-ului concurs.mega-image.ro sau trimitand un SMS la numarul 1859 (numar cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Telekom).

Participantii trebuie sa pastreze bonul/bonurile fiscala/e (in original sau copie conforrn cu originalul), precum si tichetul razuibil ce contine codul de 8 caractere alfa-numerice, necesare pentru validare in cazul castigului oricarui premiu, pana in rnornentul inmanarii premiului.

ln cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

 • Premii mici
  • 140 bucati Robot de bucatarie Philips Viva Collection
  • 140 bucati Cuptor cu microunde Daewoo
  • 140 bucati Storcator de fructe si Iegume Philips Viva Collection
  • 274 bucati Blender Philips Daily Collection
  • 274 bucati Sandwich-Maker Philips Daily Collection
  • 272 bucati Prajitor de paine Philips
 • Premii mijlocii
  • 6 carduri de cumparaturi pentru mobilarea casei valabile la magazinul IKEA de la 16 noiembrie 2015 pana la data 16 mai 2016 in valoare totala de 132.000 lei (TVA inclus), valoare unitara 22000 lei (TVA inclus) - (reprezentand 5.000 euro calculati in lei la cursul de 4,4 lei pentru 1 EUR)
 • Premiul mare
  • 1 masina Nissan Noul X-Trail / 5 locuri (1.6L dCi 130 cp Stop & Start, 4WD, transmisie manuala, Acenta 08)

Premiile mici se vor acorda dupa inscrierea in campanie a unui instant cod unic valid dupa un moment castigator, conform numarului de ordine prestabilit in intervalul numeric 1-5. Pentru fiecare premiu instant se va desemna anterior inceperii promotiei, in mod aleator cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 sí 5 inclusiv)ln cazul in care un participant este desemnat castigator va primi (pe telefon, prin mesaj SMS, sau prin intermediul site-ului concurs.mega-image.ro) un mesaj de confirmare a castigarii unui astfel de premiu.

Premiile mijlocii, cat si Marele premiu vor fi acordate prin tragere la sorti ce va avea loc in data de 03 noiembrie 2015 la sediul agentiei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Mega Image Mega Image 20 ani tichet razuibil castiga masina castiga auto castiga premii Nissan Noul X-TrailNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.