98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o masina Nissan Juke si unul dintre cele 50 de vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de euro fiecare!

 admin  2017.11.05  Masini,Vouchere,Trageri la sorti  1650

concurs Mastercard

Campania „Platiti cu cardul Mastercard sau Maestro la comerciantii parteneri, inscrieti-va printr-un mesaj text sau online la participare.mastercard.ro si puteti castiga premii” va incepe la data de 1 noiembrie 2017, ora 00:01 si va lua sfarsit la data de 15 decembrie 2017, ora 23:59, ora Romaniei, in toate locatiile Auchan de pe teritoriul Romaniei. 

Participantii se pot inscrie in campanie trimitand un mesaj cu valoarea unei tranzactii reale, efectuata cu orice card Mastercard sau Maestro la numarul 1850 (numar cu tarif normal in reteaua Telekom, Orange, Vodafone) sau online pe participare.mastercard.ro.

Premiile acordate in cadrul campaniei constau in:

  • Premii mici: 50 vouchere de cumparaturi la Auchan, in valoare de 100 de euro fiecare, TVA inclus, castigate prin tragere la sorti, la sfarsitul campaniei. Voucherele de cumparaturi se vor putea folosi doar in locatiile Auchan de pe teritoriul Romaniei conform conditiilor de utilizare mentionate pe acestea.
  • Premiul cel mare: masina Nissan Juke castigata la sfarsitul campaniei prin tragere la sorti. 

La data de 20.12.2017, la sediul Mediapost Hit Mail, inscrierile castigatoare vor fi extrase prin intermediul unei plagorme digitale securizate furnizate de Hit Mail, in prezenta unui notar public si a unui reprezentant al organizatorului campaniei.  Va exista o singura extragere in care se aleg atat cele 50 de premii mici ce constau in vouchere de cumparaturi la orice Auchan de pe teritoriul Romaniei, 50 de rezerve (o rezerva per premiu) aferente celor 50 premii ce constau in vouchere de cumparaturi la orice Auchan de pe teritoriul Romaniei in valoare de 100 euro fiecare cat si premiul cel mare ce consta intr-o masina Nissan Juke, Acenta 1.2T 115 CP si 10 rezerve aferente premiului cel mare ce consta intr-o masina Nissan Juke, Acenta 1.2T 115 CP.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Mastercard castiga premii castiga masina voucher Auchan castiga Nissan JukeNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.