Acest concurs a expirat în data de 2016-11-28. Vezi concursurile active aici.
Porneste in calatorie cu un Ford Mustang!

Campania Pall Mall „Castiga un Ford Mustang” este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 17 octombrie 2016 ora 15:00:00 - 27 noiembrie 2016 ora 23:59:59, inclusiv (ora Romaniei)

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, fumatoare, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 16 octombrie 2016 (inclusiv), cetateni romani, cu domiciliul stabil/resedinta in Romania si care accepta termenii si conditiile regulamentului oficial.

Produsele participante la aceasta campanie Pall Mall sunt pachetele de tigarete Pall Mall Extra Cut (variantele Black, Blue, White), Pall Mall Click On (variantele BLUE, BLACK), Pall Mall SuperslimsPall Mall King Size Blue, comercializate de British American Tobacco (Romania) Trading S.R.L. pe teritoriul Romaniei, care au tiparit pe banda de desigilare a pachetului www.mereumaimult.ro.

Fiecare pachet participant la aceasta campanie contine in interiorul pachetului un cod unic, dupa cum urmeaza:

  • Pachetele de Pall Mall Extra Cut Blue, Pall Mall Extra Cut White si Pall Mall Click On Blue, participante la campanie contin un talon pe care este tiparit un cod unic format din 9 caractere alfanumerice;
  • Pachetele de Pall Mall Extra Cut Black, Pall Mall Double Click, Pall Mall Click On (Black) si Pall Mall King Size Blue, participante la campanie, au tiparit in interiorul capacului pachetelor de tigarete un cod unic format din 9 caractere alfanumerice;
  • Pachetele de Pall Mall Click On Superslims, participante la campanie, au tiparit in interiorul capacului pachetelor de tigarete un cod unic format din 8 caractere alfanumerice.

Campania Pall Mall “Castiga un Ford Mustang” se desfasoara prin intermediul website-ului mereumaimult.ro (disponibil si in varianta pentru telefon mobil) sau prin SMS la numarul 1833, numar cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom Mobil si Digi Mobil.

In perioada desfasurarii campaniei, persoanele adulte fumatoare pot trimite coduri in scopul participarii la aceasta campanie prin doua modalitati:

  • prin SMS – codul unic format din caractere alfanumerice (fara niciun spatiu sau semn suplimentar intre caractere) trebuie trimis la numarul 1833 (numar cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom mobil si Digi Mobil);
  • prin intermediul website-ului www.mereumaimult.ro - la prima accesare, un participant trebuie sa isi creeze cont completand urmatoarele informatii in formularul de inregistrare: Telefon Mobil, Data Nasterii, E-mail, Parola, Sex, Localitate si un cod valid din pachetele participante. Ulterior, pentru accesarea site-ului, participantii trebuie sa introduca numarul de telefon mobil si parola setata.

Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurile introduse de un participant, respectiv sansele la castigarea premiilor. Codurile pot fi introduse prin oricare dintre cele 2 canale: SMS si website (varianta desktop sau de mobil). Sansele de pe toate cele 2 canale se cumuleaza in contul fiecarui participant.

Cu ajutorul unui singur cod valid introdus pe oricare canal, participantii se inscriu in tragerea la sorti pentru marele premiu: un Ford Mustang si benzina pentru numarul de kilometri determinat de numarul total al codurilor valide introduse in campanie. Fiecare nou cod valid introdus reprezinta o sansa in plus la marele premiu.

Un participant poate introduce maxim 10 coduri valide intr-o singura zi, indiferent de metoda folosita pentru inscriere (website, SMS sau platforma mobil) pe perioada de desfasurare a acestei campanii.

Pentru a putea participa la aceasta campanie cu mai multe coduri diferite, participantul trebuie sa trimita, pentru fiecare cod, cate un SMS sau sa le inregistreze separat pe www.mereumaimult.ro. In cazul in care va trimite in cadrul unui SMS mai multe coduri diferite, participantul va fi inregistrat cu primul cod trecut in mesaj, celelalte coduri putand fi trimise ulterior, in mesaje diferite.

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei campanii sunt:

  • Marele premiu
    • Ford Mustang Coupe 2.3 EcoBoost + contravaloare benzina
  • Premii zilnice:
    • 6 x Card cadou eMAG in valoare de 1.000 lei
    • 6 x Boxa Portabila Logitech UE Boom 2 Brain Freeze
    • 6 x Apple Watch
    • 6 x iPad mini 4 Wi-Fi 32GB
    • 6 x iPhone 6s 32 GB
    • 6 x Camera foto Olympus Tough
    • 6 x Trotineta electrica e-Twow Eco
  • Premiul special
    • 1 x iPhone 6s 32 GB
  • Premii instant
    • 100.000 x Pachet tigarete Pall Mall
    • 175.000 x Bricheta

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt:

  • A. Marele premiu – un Ford Mustang si benzina pentru numarul de kilometri determinat de numarul total al codurilor valide introduse in campanie. Marele premiu se acorda prin tragere la sorti, la sfarsitul campaniei. Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa introduca minim un cod valid, indiferent de metoda inscrierii (website desktop sau mobil sau SMS).
  • B. Premii zilnice – ce pot fi castigate instant la introducerea codurilor valide in campanie. Aceste premii vor fi acordate conform urmatorului mecanism: inainte de inceperea campaniei are loc o tragere la sorti electronica prin care se vor desemna aleator momente castigatoare pentru fiecare premiu de acest tip, acordat instant, extragere asistata de un notar public. Toate momentele castigatoare se vor extrage in formatul: [zi/luna/an/ora/minut+ n (nr. de ordine)] pentru fiecare premiu. Premiul va fi castigat de al n-lea participant care va introduce un cod valid, dupa momentul desemnat castigator. In fiecare zi, se va acorda cate un premiu din aceasta categorie, dupa cum urmeaza:
    • in fiecare zi de luni se va acorda cate un Card Cadou eMAG, in valoare de 1.000 lei;
    • in fiecare zi de marti se va acorda cate o boxa portabila Logitech Ultimate;
    • in fiecare zi de miercuri se va acorda cate un Apple Watch;
    • in fiecare zi de joi se va acorda cate un iPad Mini 4;
    • in fiecare zi de vineri se va acorda cate un iPhone 6s;
    • in fiecare zi de sambata se va acorda cate o camera foto Olympus Tough;
    • in fiecare zi de duminica se va acorda cate o trotineta electrica e-Twow Eco;
  • C. Premiul special „Propunerea Mea” – iPhone 6S. Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa-si completeze profilul in sectiunea Contul Meu. Participantii care completeaza toate informatiile, in perioada 17 octombrie - 27 noiembrie 2016, in sectiunea Contul Meu si semneaza talonul electronic (fie il semneaza in versiunea de mobil a website-ului, fie il descarca folosind versiunea desktop a site-ului, il printeaza, semneaza si trimite pe e-mail catre mereumaimult@directmarketing.ro sau la OP71 CP70, Bucuresti) au o sansa pentru acest premiu.
  • D. Premii instant, constand in brichete si pachete de tigarete Pall Mall ce vor fi acordate conform unui algoritm probabilistic care va stabili daca un cod valid, inregistrat in campanie este castigator sau nu al unui premiu instant. Algoritmul este integrat intr-un software care proceseaza fiecare cod valid primit in timp real (in momentul in care codul validat intra in sistem);

Pe toata durata campaniei un participant poate castiga maxim: marele premiu, un premiu zilnic, premiul special, 3 brichete si 2 pachete de tigarete Pall Mall.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului marelui premiu si a castigatorului premiului special se va efectua electronic pe 29 noiembrie 2016, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea campaniei si va fi asistata de un Notar Public. Tragerea la sorti presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorul dintro baza de date ce contine numarul de telefon mobil si numarul de sanse pentru premiu. Castigatorii desemnati prin tragere la sorti trebuie sa faca dovada la cererea organizatorilor a unui cod valid inscris pe durata campaniei din pachete (fie talon din pachetele participante, fie capacul unui pachet) nedeteriorat, lizibil (nu se accepta fotocopii).

Castigatorii premiilor (exceptie fac castigatorii premiilor instant) vor fi afisati pe site-ul www.mereumaimult.ro, in sectiunea Castigatori, dupa desemnarea acestora, pe masura validarii lor.