Acest concurs a expirat în data de 2018-03-01. Vezi concursurile active aici.
Poti castiga masina potrivita stilului tau! Cumpara produsele tale preferate din gamele FA, SYOSS sau SCHWARZKOPF in valoare de minimum 29 RON si inscrie-te!

Campania promotionala “Stilul tau. Masina ta.” va avea loc in perioada 15.01.2018 - 28.02.2018, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele/ spatiile comerciale ce comercializeaza produsele participante.

La aceasta campanie promotionala participa toate produsele apartinand marcilor Schwarzkopf, Syoss si Fa, produse disponibile la vanzare in magazinele/ spatiile comerciale participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei, produsele participante in valoare de minim 29 RON, cu TVA inclus, si sa pastreze bonul fiscal / factura primita, astfel incat, in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori, sa poata confirma detinerea acestuia / acesteia si sa se inscrie pe site-ul www.henkeltepremiaza.ro in vederea participarii la tragerea la sorti. Inscrierea este finalizata atunci cand participantul primeste in website si pe email un mesaj cu textul ‘Felicitari! Inscrierea ta a fost inregistrata cu success.’

Participantii vor completa in vederea inscrierii in campania promotionala datele solicitate in formularul publicat pe site-ul www.henkeltepremiza.ro. Date minime obligatorii si cumulative în vederea validarii inscrierii sunt: nume, prenume, localitatea de domiciliu, telefon de contact, e-mail, nr. si data bon, magazinul emitent al bonului fiscal, personalizarea masinii in website, acordul de participare la campanie, acord de prelucrare date cu caracter personal in vederea organizarii concursului.

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal/factura care atesta cumpararea produselor participante in valoare de minimum 29 RON, cu TVA, in perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca ca cel completat pe website-ul dedicat campaniei: www.henkeltepremiaza.ro.

Pentru achizitia produselor participante in valoare de minimum 29 RON, cu TVA, in perioada campaniei promotionale, cumparatorul are dreptul sa efectueze o singura inregistrare pe website-ul dedicat campaniei. Acelasi bon fiscal/factura trebuie inregistrat(a) o singura data pe website-ul dedicat campaniei.

In cadrul prezentei Campanii promotionale se va acorda prin tragere la sorti urmatorul premiu:

  • 1 x FORD Fiesta, Putere maxima: 70CP

Castigatorul va avea posibilitatea de a-si alege una din trei optiuni de personalizare a culorii exterioare a masinii:

  • Syoss: exterior Shadow Black cu acoperis alb
  • FA: exterior Bohai Bay Mint cu acoperis alb
  • Schwarzkop: exterior Ruby Red cu acoperis negru

Castigatorul va avea optiunea de a alege un accesoriu din urmatoarele cinci optiuni:

  • a) Dension* Suport pentru smartphone (80,67 EUR + TVA) Suport andocare, montare pe parbriz sau tabloul de bord, calitate avansată a sunetului prin intermediul sistemului audio Ford, microfon încorporat, ieşire audio AUX şi FM. Funcţie de încărcare a telefonului prin mufa brichetei. Include cablu audio auxiliar. Compatibil cu smartphone, pentru iPhone 5 este necesar adaprorul Apple Litghtning to Micro-USB
  • b) Thule®* Suport de transport schiuri Deluxe 727 (129,08 EUR + TVA) Pentru 6 perechi de schiuri sau 4 snowboard-uri, blocabile, cu înălţime reglabilă, pot fi utilizate pentru toate tipurile de transport de bază, greutate proprie 3.3 kg
  • c) Thule®* Suport pentru transport bicicletă Expert 298 (130,08 EUR + TVA) Suport pentru bicicletă confortabil, având un cadru cu auto-ajustare, adecvat pentru cadre de biciclete cu diametru de până la 100 mm (oval 80 x 100 mm, rotund 22-80 mm), care se poate utiliza pentru toate profilurile suporturilor de bază, greutate proprie 4,2 kg, capacitate maximă de încărcare de 20 kg.
  • d) G3* Cutie pentru plafon Elegance Europe 330, negru mat ieşit în relief (211,76 EUR + TVA) 1440 x 860 x 375 mm, 330 l, cu de deschidere dublă şi blocare centrală, greutate 10 kg, capacitate maximă de sarcină de 75 kg. Caracteristici stabile, design aerodinamic şi protecţie împotriva tuturor tipurilor de vreme. Se potriveşte la fiecare diametru de bară transversală de la 33-90 mm/1.3"-3.55", bară transversală necesară la distanţa barei transversale 570 mm/22.44" min. şi 840 mm/33.07" max. Vă rugăm să aveţi în vedere că în funcţie de modelul vehiculului cutiile pentru plafon pot atinge hayonul în momentul în care este deschis.
  • e) Parrot®* Kit mâini libere Bluetooth® MKi 9200 (226,88 EUR + TVA) Cu ecran color 2.4 " TFT şi microfon dublu extern, afişează informaţii detaliate (de ex. ID-ul şi fotografia apelantului, agendă telefonică, listă cu melodii, coperte album etc.), sincronizare automată a agendei, redă muzica prin A2DP streaming, iPod, USB şi Line-in, cu cititor de card SD, compatibil cu SD şi SD/HC

Valoarea minima a premiului acordat este de 12.054 eur (T.V.A. inclus), existand posibilitatea pentru castigator de a opta si pentru optiunea fara accesorii.

Acordarea premiului se va face prin tragere la sorti si va avea loc in data de 5 Martie 2018, pe site-ul www.random.org. La tragerea la sorti, vor participa toate inscrierile valide de pe site-ul www.henkeltepremiaza.ro, pe toata durata campaniei promotionale. La tragerea la sorti vor participa toate inscrierile valide de pe site-ul www.henkeltepremiaza.ro din perioada campaniei promotionale, respectiv 15.01.2018 - 28.02.2018.

Organizatorul concursului este Henkel Romania SRL. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.