101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o masina Fiat 500 sau alte cadouri instant!

 admin  2018.05.04  Diverse,Masini,Trageri la sorti  4186

concurs Zahar Gelifiant Margaritar

Gem în câteva minute? Zahărul Gelifiant Mărgăritar este cea mai scurtă cale de la fruct la gem.

Zahărul Gelifiant de la Mărgăritar este un produs inedit, care te ajută să păstrezi aroma fructelor și proprietățile nutritive ale acestora. Zahărul Gelifiant reduce timpul de preparare. În doar 4 minute de fierbere poți obține un gem savuros. Cu Zahărul Gelifiant, este suficient ca gemul sau dulceața ta să fiarbă timp de 4 minute! Zahărul Gelifiant de la Mărgăritar te ajută să păstrezi conținutul de vitaminte al fructelor din gemuri și dulcețuri. 

Află mai multe sfaturi utile din broșura noastră cu rețete ”Idei și fructe”. In plus, decorează-ți borcanele cu propriile etichete Mărgăritar realizate cu Generatorul de Etichete.

Vrei să câștigi un minunat Fiat 500?

Da, îmi doresc să câștig un minunat Fiat 500!

Câștigă un minunat Fiat 500, dotat cu aer condiționat, design cu inserții cromate, comenzi pe volan, oglinzi electrice cu degivrare și câțiva kilometri la bord parcurși în campania de promovare. 

E ușor și rapid să te înscrii și să câștigi. La fel de ușor și rapid ca pregătirea unui gem cu Zahăr Gelifiant Mărgăritar.

Ca să te bucuri de gemul tău, Caravana Mărgăritar Zahăr Gelifiant te așteaptă cu cadouri instant. 

Marele premiu, un Fiat 500 îmbrăcat cu fantezie într-un decor de fructe va fi semnalul că te afli unde trebuie. Află cum poți intra în posesia cadourilor.

Cum câștig un minunat Fiat 500?

Ca să îți fie cât mai ușor, te poți înscrie atât online cât și offline, în perioada 28 aprilie – 30 septembrie 2018. Alege varianta care îți este mai la îndemână:

  1. Online - Direct pe pagina de campanie. Dă-ne un like pe facebook și înscrie-te! Ai grijă să completezi toate câmpurile obligatorii și nu uita să agreezi termenii și condițiile campaniei.
  2. Caută caravana - Când te întâlnești cu promoterii caravanei Zahăr Gelifiant Mărgăritar, lângă minunatul Fiat 500, completează un talon de concurs. Dacă ai cumpărat Zahăr Gelifiant Mărgăritar, arată-le bonul fiscal și primești pe loc un premiu surpriză ca să te bucuri de gemul tău, pregătit simplu și ușor cu Zahăr Gelifiant

Fiat 500 este o mașină seducătoare de oraș, cu stil și caracter. Este o mașină legendară, cu față nouă și surprinzătoare, care are capacitatea de a se reînnoi. Noile tehnologii sunt acum la bordul mașinii pe care Zahăr Gelifiant ți-o oferă ca premiu. Fiat 500 nu este doar o personalitate, ci și un autoturism cu funcții moderne și port USB. Țesăturile folosite la interior adaugă confort și stil.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Zahar Gelifiant Margaritar castiga premii Zahar Gelifiant Margaritar castiga masinaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.