Acest concurs a expirat în data de 2016-01-11. Vezi concursurile active aici.
Melegatti de Craciun, vine cu un Fiat acum!

Campania promotionala "Melegatti de Craciun, vine cu un Fiat acum!" se desfasoara in perioada 15 octombrie 2015 - 10 ianuarie 2016.

Pentru a se inscrie in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze orice produs Melegatti participant la concurs si identificat prin eticheta promotionala lipita pe ambalaj, sa razuie eticheta promotionala si sa inscrie codul de 6 cifre alfanumerice, in erioada campaniei, prin SMS la numarul 1707 (tarif normal 0.05 euro +TVA per SMS in retelele din Romania: Telekom Mobile, Orange si Vodafone).

Fiecare SMS de participare la campanie este considerat eligibil pentru campanie daca este format exclusiv din codul alfanumeric de 6 cifre, scris fara spatii, semne de punctuatie si/sau alte informatii.

Pentru validarea premiului in cazul desemnarii drept castigator al unuia dintre premii, participantul trebuie sa pastreze si sa prezinte bonul fiscal care atesta achizitionarea produsului precum si eticheta promotionala aflata pe ambalajul produsului.

O achizitie, deci un cod alfanumeric de pe eticheta promotionala, permite inscrierea in campanie o singura data. Fiecare SMS de inscriere continand un singur cod garanteaza o sansa la premiile campaniei.

La campania “Melegatti de Craciun, vine cu un Fiat acum!” se vor acorda un total de 111 premii dupa cum urmeaza:

  • o masina Fiat 500 1.2 8V 69CP E6 POP
  • 10 premii constand in eBook Reader Kindle Glare Free, 4GB, Wi-Fi, Negru.
  • 100 premii constand in pachete Melegatti Natale Blu

Extragerea va avea loc in data de 14 ianuarie 2016 la sediul organizatorului. Tragerea la sorti se va face electronic utilizand un site specializat de extragere aleatorie. Dupa desemnarea castigatorilor initiali, in termen de maxim 2 zile lucratoare, organizatorul va proceda la contactarea telefonica a castigatorilor.