Acest concurs a expirat în data de 2015-06-10. Vezi concursurile active aici.
La Penny vii cu o masina si poti sa pleci cu doua!

Campania “La Penny și XXL Mega Discount vii cu o mașină și poți să pleci cu două!“  se va desfăşura în perioada 13.05.2015– 09.06.2015 (inclusiv), în magazinele Penny Market și XXL Mega Discount de pe întreg teritoriul României, pe durata de functionare a acestora. 

Vor participa la prezenta campanie doar: 

  • produsele auto comercializate în magazinele Penny Market și XXL Mega Discount care apar în pliantele promoționale valabile începând cu data de 13.05.2015 și, 
  • produsele care sunt semnalizate la raft ca fiind participante la campanie. 

Clienţii care cumpără în perioada 13.05.2015– 09.06.2015 (inclusiv) produse participante la campanie din magazinele Penny Market și XXL Mega Discount, în valoare de minim 30 de lei pe același bon fiscal și dețin un card de fidelitate Penny și XXL Mega Discount ce e scanat la casa de marcat la momentul achiziției produselor, sunt înscriși automat la tragerea la sorți din cadrul prezentei campanii. 

Fiecare bon fiscal, aferent unei achiziții de produse participante la campanie din magazinele Penny Market și XXL Mega Discount, în valoare de minim 30 de lei, se va păstra în original până la anunţarea câştigătorilor, iar în cazul în care un participant se află pe lista câştigătorilor va trebui să prezinte un bon fiscal în original din care să reiasă achiziționarea de produse participante la Campanie în valoare de minim 30 de lei.

Prin tragere la sorți, clientul are șansa de a câștiga premii care constau în:

  • 1 x Dacia Logan
  • 10 x Biciclete
  • 25 x Televizoare 

Tragerea la sorţi a premiilor va avea loc în data de 11.06.2015, la sediul Organizatorului din Com. Ştefăneştii de Jos, str. Busteni, Nr. 7, Judeţul Ilfov.