101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o masina Dacia Duster si 5 smartphone-uri Samsung i9301 Galaxy S3!

 admin  2015.09.25  Masini,Telefoane,Trageri la sorti  23382

concurs Groupama

Esti asigurat de noi? Afla ca poti castiga o masina nou-nouta sau unul dintre cele 5 premii lunare daca ne recomanzi prietenilor tai. Tu ii premiezi pe ei cu discounturi de 10% pentru produsele noastre daruindu-le coduri de recomandare, iar ei iti sporesc sansele de castig cu fiecare asigurare incheiata.

Campania „Groupama premiază prietenia” se deruleaza în perioada 14 septembrie 2015 - 29 februarie 2016 (inclusiv). Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

​Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs?

Completeaza formularul de generare coduri de recomandare si genereaza cate coduri doresti. Orice cod de recomandare generat te poate inscrie in cursa pentru o masina Dacia Duster nou nouta! Trimite codul unui prieten care nu este client Groupama si propune-i sa se asigure la noi folosind codul generat de tine. El va beneficia de o reducere de 10% la produsele noastre, iar tu vei intra in cursa pentru noua ta masina! 

Un cod poate fi folosit doar la o singura oferta de asigurare, deci nu oferi acelasi cod mai multor prieteni. La fiecare completare a Formularului, poti genera de la 1 pana la 5 coduri, dar poti oricand sa completezi din nou Formularul si sa generezi alte coduri.

​Cum functioneaza?

Prietenii tai, care nu sunt clienti Groupama, iti pot aduce sanse de a castiga marele premiu daca incheie o asigurare in perioada 14 septembrie 2015 – 29 februarie 2016, folosind codurile unice generate de tine. 

​Ce trebuie sa faca prietenii tai pentru a beneficia de reduceri?

Sa prezinte codul de recomandare in oricare din agentiile Groupama ori la un broker de asigurare partener la achizitia unei polite Groupama sau sa completeze codul de recomandare pentru politele achizitionate online pe groupama.ro.

Sporeste-ti sansele de castig recomandand cat mai multor prieteni sa devina si ei clienti Groupama! Numarul de sanse pe care il poti obtine difera in functie de tipul asigurarii incheiate de prietenii tai. Unele iti pot aduce chiar mai multe sanse deodata!

  • 1 polita de Asigurare de Sanatate incheiata de prietenul tau = 3 sanse pentru tine la extragerea pentru marele premiu si premiile lunare
  • 1 polita de Asigurare de protectie in caz de deces incheiata de prietenul tau = 3 sanse pentru tine la extragerea pentru marele premiu si premiile lunare
  • 1 polita de Asigurare Facultativa de Locuinta incheiata de prietenul tau = 2 sanse pentru tine la extragerea pentru marele premiu si premiile lunare
  • 1 polita CASCO Gradual incheiata de prietenul tau = 1 sansa pentru tine la extragerea pentru marele premiu si premiile lunare
  • 2 polite de Asigurare Medicala de Calatorie in Strainatate incheiate de prietenii tai (disponibile si online pe groupama.ro) = 1 sansa pentru tine la extragerea pentru marele premiu si premiile lunare - O polita reprezinta 0.5 sanse si nu este suficienta pentru intrarea in concurs. Ai nevoie de cel putin doi prieteni care sa incheie acest tip de asigurare

Premiile campaniei sunt:

  • un autoturism Dacia Duster Laureate 1.6 16V 114 CP 4x4 Euro 6, in valoare comerciala de 15.480 euro
  • 5 telefoane mobile Smartphone Samsung i9301 Galaxy S3

Nu uita, mai multi prieteni asigurati inseamna mai multe sanse pentru tine!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Groupama castiga premii castiga masina castiga autoturism castiga Dacia Duster castiga telefonNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.