Acest concurs a expirat în data de 2016-03-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga o Dacia Duster cu Contul Meu Orange.

Campania "Castiga o Dacia Duster cu Contul Meu Orange" este organizată şi se desfasoara pe teritoriul României in perioada 11 decembrie 2015 – 29 februarie 2016.

Participa la campanie orice client Orange Romania care pe perioada desfasurarii campaniei foloseste cel putin o data „Contul meu” pentru oricare dintre operatiunile disponibile in cadrul serviciului (Plata oline cu cardul a unei facturi Orange, Vizualizarea unei facturi Orange, Verificarea serviciului Cronos, Activarea /Dezactivarea unui serviciu, Activarea /Dezactivarea unei optiuni etc.).

Contul meu poate fi accesat in aceasta pagina sau descarcand aplicatia Contul meu din App Store sau Google Play.

Traficul de date corespunzator accesarii serviciului va fi taxat in functie de tariful corespunzator pachetului de date activat al furnizorul de internet folosit.

Numele de utilizator al contului online folosit de participanti sunt inregistrate si memorate in sistemul tehnic utilizat de organizator pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Premiul oferit de organizator participantului desemnat castigator al promotiei in urma tragerii la sorti este o masina Dacia Duster connected by Orange, in valoare de 15.000 euro (TVA inclus).

Tragea la sorti pentru acordarea premiului, se va realiza in data de 07 martie 2016 la sediul organizatorului si se va face prin metode electronice, fara posibilitatea interventiei umane in algoritmul de selectare a castigatorului, in fata unei comisii formate din trei persoane desemnate de organizator.