Acest concurs a expirat în data de 2016-06-06. Vezi concursurile active aici.
La drum cu L&M!

Campania promotionala "La drum cu L&M!" va incepe pe data de 11 aprilie 2016 si se va derula zilnic in intervalul orar 00:00:00 - 23:59:59 (inclusiv), pana la data de 05 iunie 2016, (inclusiv). Campania promotionala este organizata si se desfaoara pe teritoriul Romaniei.

La campania promotionala participa urmatoarele variante de pachete de tigarete L&M: L&M Black 100's, L&M Fine Cut Red KS si L&M Fine Cut Red 100's, care contin coduri unice formate din 8 caractere alfanumerice tiparite in interiorul capacului pachetului.

La aceasta campanie promotionala pot participa cetatenii romani, cu varsta peste 18 ani impliniti pana la data inceperii prezentei campanii promotionale, fumatori, care au domiciliul sau reedinta in Romania si rezidentii in Romania care indeplinesc aceleasi cerinte de varsta si care au statut de fumatori.

lnscrierea in campania promotionala se face pe baza unui cod unic, alcatuit din 8 caractere alfanumerice, tiparit in interiorul capacului pachetelor de tigarete participante la campania promotionala.

Pentru a participa la prezenta campanie promotionala, adultii fumatori trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. Sa cumpere minimum 1 pachet de tigarete L&M participant la campania promotionala;
  2. Sa inscrie o singura data in campania promotionala codul unic tiparit in interiorul capacului pachetelor de tigarete participante la campania promotionala, prin una din urmatoarele modalitati puse la dispozitie de organizator:
    • prin SMS, la numarul scurt 1820;
    • prin website-ul logistic de introducere coduri si informare utilizat in campania promotionala, respectiv www.aleg-inteligent.ro;

Numarul scurt 1820 este valabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom Mobile si Digi Mobil, iar tariful aplicabil unui SMS catre acest numar este unul normal, stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS­-ul.

Participantii la prezenta campanie promotionala trebuie sa pastreze, pentru situatia in care organizatorul doreste sa verifice corecta participare la campania promotionala, atat codul unic desemnat castigator tiparit in interiorul capacului unuia dintre pachetele de tigarete participante la campania promotionala cat si documentele justificative care atesta achizitia pachetelor de tigarete participante (bonuri fiscale aferente achizitionarii pachetelor de tigarete). Aceasta regula se aplica de la inceputul campaniei promotionale si este valabila pe toata perioada acesteia.

ln cadrul acestei campanii promotionale se vor acorda in total 1.353 premii, impartite astfel:

Premii acordate pentru participarea in campania promotionala:

  • Premii instant (1 premiu/ora, total 1.344 premii/campanie): Vouchere 250 lei pe ora pentru combustibil
  • Premiul cel mare: (1 premiu/campanie): Dacia Duster, Laureate 1.6 16V 114 CP 4x2, EURO 6, vopsea metalizata Brun Tourmaline;

Premii acordate pentru inscrierea in Baza de Date de fumatori adulti a organizatorului - Premiu BD (1 premiu/saptamana, total 8 premii/campanie): Televizor Smart Android 3D LED Philips

ln cadrul campaniei promotionale se vor acorda un numar de 1.344 de premii instant. Inainte de inceputul campaniei se vor stabili momente catigatoare, cate un moment catigator aferent fiecarei ore din campania promotionala, total 1.344 momente catigatoare. Va fi declarat catigator primul cod valid introdus dupa momentul catigator al fiecarei ore de catre un participant care nu a mai catigat anterior, in aceeasi saptamana, un premiu de acelasi tip (premiu instant).Catigatorii desemnati ai premiilor instant vor primi mesaj SMS de raspuns din partea organizatorului, prin care vor fi informati despre premiul catigat.

In cadrul campaniei promotionale se va acorda 1 premiu mare, prin tragere la sorti realizata la sfaritul campaniei promotionale. Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului se va face pe baza unui algoritm electronic, in data de 15 iunie 2016.

In cadrul campaniei promotionale se vor acorda 8 premii BD, prin trageri la sorti realizate pentru fiecare saptamana de campanie promotionala. Premiile sunt acordate prin trageri la sorti dintre participantii ce s-au inregistrat in baza de date de fumatori adulti a organizatorului prin completarea corecta si completa a datelor lor in formularul online din cadrul website-ului logistic www.aleg-inteligent.ro.