Acest concurs a expirat în data de 2018-04-01. Vezi concursurile active aici.
Cea mai tare retea te sarbatoreste! Intra in aplicatia My Vodafone si afla premiul tau zilnic!

Campania se desfășoară în perioada 15 februarie - 31 martie 2018.

La campanie poate participa orice persoană fizică sau juridică, abonat Vodafone sau utilizator Cartela Vodafone, sau persoane care utilizează serviciile de telefonie mobilă ale altui operator, care îndeplinește condițiile specificate în regulament.

Pentru înscrierea în campanie trebuie să:

  1. descarci aplicația My Vodafone sau te asiguri că ai făcut ultimul update al aplicației (în cazul în care o ai deja instalată);
  2. creezi un cont My Vodafone sau te autentifici cu contul tău existent, în cazul în care folosești deja aplicația;
  3. accesezi pagina campaniei “Vodafone te sărbătorește” din pagina principală a aplicației sau din banner-ul “Oferte pentru tine/Promoții”;
  4. apeși butonul “Vezi ce ai câștigat” care îți oferă un premiu zilnic și o șansă în plus la extragerea pentru Marele Premiu;

Cum primeşti noi runde de câştig:

  • introduce codul V3ODBWMV în câmpul "Introdu codul" şi primeşti o rundă de câştig suplimentară

Sistemele de operare compatibile pentru aplicația My Vodafone: Android 4.4 sau mai recent și iOS 8 sau mai recent

Marele Premiu este dedicat exclusiv clienților Vodafone România. Dacă utilizezi serviciile de telefonie mobilă ale altui operator poți transfera șansele acumulate pentru marele premiu către un număr Vodafone direct din aplicație, în secțiunea dedicată “Listă premii”, începând cu data de 01.03.2018 până la Marea Extragere. În cazul în care pe numărul Vodafone există deja șanse acumulate în campanie, aceste șanse vor fi șterse prin operațiunea de transfer. Odată ce ai transferat șansele acumulate, utilizatorul nonVodafone nu va mai putea participa la campanie. Pe durata campaniei se poate realiza / primi un singur transfer de șanse între utilizatori.

Tragerea la sorți pentru marele premiu este programată pentru data de 12 aprilie 2018.

În fiecare zi a promoției acumulezi o rundă nouă de câștig. În plus, poți acumula runde suplimentare de câștig prin postarea premiului câștigat pe Facebook, direct din aplicația MyVodafone (primești o rundă extra per durata campaniei) sau prin alte concursuri de pe pagina de Facebook a Vodafone România.

Numărul maxim de runde de câștig într-o săptămâna este de 20.

În funcție de premiu, acesta va putea fi accesat pe loc din aplicație (ex. bonusurile de date) sau va fi trimis către o adresă de livrare indicată de către tine în pagină de câștig a premiului (ex. telefoane). Mai multe detalii găsești în regulamentul campaniei.

Poți consulta lista de premii pe care le-ai câștigat și a celor care mai sunt disponibile accesând link-ul “Vezi premiile” din pagina principală a campaniei, aflată în aplicația My Vodafone.

Bonusurile de date câștigate pot fi activate doar din pagina campaniei, în momentul câștigării sau, ulterior, din pagina ”Vezi premiile”. Bonusurile pot fi activate în termen de 30 de zile din momentul câștigării. Bonusurile se pot consuma cu o ofertă prepay Vodafone activă, respectiv pe un abonament Vodafone activ.

Cum primeşti noi runde de câştig:

  • introduce codul  V3ODBWMV în câmpul "Introdu codul" şi primeşti o rundă de câştig suplimentară