Acest concurs a expirat în data de 2019-01-01. Vezi concursurile active aici.
Acum la 3 anisori de la infiintare lansam pentru voi, pentru Familia Bedding, cel mai tare concurs de care a auzit vreodata Facebook.

Bedding.ro a luat viata la finele anului 2015 si si-a propus inca de la inceput sa aduca pe piata din Romania cele mai calitative produse pentru dormitorul tau. Am crescut cu viteza melcului si peste 25.000 de clienti se bucura zilnic de produsele noastre.

Pentru a ii putea rasplati pe ei si pentru a va putea oferi si voua o mostra din calitatea promisa de noi, am creat acest concurs.

Concursul este unul foarte simplu si nu presupune decat un pic de imaginatie din partea ta. Te-am facut curios?

In ce consta concursul?

Bedding.ro va trimite zilnic un produs catre tine, fericitul castigator. Frumusetea concursului este ca singur iti alegi produsul pe care vrei sa-l castigi!

Ce trebuie sa faci tu?

Dupa cum ti-am spus si mai sus, o sa ai nevoie doar de un strop de imaginatie. Trebuie sa alegi produsul pe care vrei sa il castigi de pe site-ul www.bedding.ro si sa lasi un comentariu in partea din dreapta (mijloc). Fie ca ne spui cat de mult iti doresti acest produs, cat de mult te-ar ajuta, cat de frumos ti se pare sau chiar o poezie, comentariul cel mai frumos va castiga. Persoana care a lasat comentariul apreciat cel mai mult de echipa Bedding.ro, va primi produsul pentru care a lasat comentariul.

Ce vom face noi?

Echipa noastra va analiza fiecare comentariu in parte, si dupa numeroase dezbateri vom alege comentariul cel mai original din ziua respectiva. Vom posta pe Facebook zilnic, la ora 18:00, numele castigatorului si il vom contacta pentru datele de livrare. 

Cum stii ca ai castigat?

Pentru ca ati avut cel mai original comentariu, veti fi felicitat pe Facebook si contactat de echipa noastra pentru a ne comunica numarul de telefon si adresa de livrare.

Cum stii ca s-a trimis coletul?

Dupa ce vom primi datele de la castigator, cat mai curand posibil vom posta numarul de AWB pentru coletul trimis cu curierul nostru, GLS Romania.

Inscrie-te in concurs!

Concursul se desfasoara incepand cu data de 15.01.2018 pana pe 31.12.2018. Se va acorda un singur premiu zilnic, persoanei care va posta conform pozelor de mai sus cel mai original comentariu la orice produs de pe site-ul www.Bedding.ro. Analizarea comentariului este subiectiva, venind din partea echipei noastre. Am ales aceasta metoda de analiza pentru a nu crea un concurs cu like-uri la postare, unde like-urile postarii nu arata neaparat originalitatea comentariului, cat implicarea listei de prieteni a celui care participa la concurs.

Bugetul concursului este de 90.000 Ron, in cazul in care bugetul este depasit, concursul poate fi oprit pana in data finala de 31.12.2018.