80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o invitatie single la concertul Inna din Hard Rock Cafe!

 admin  2016.01.22  Trageri la sorti,Invitatii  1194

concurs Eva.ro

Solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, concerteaza pentru prima oara la Hard Rock Cafe, pe 28 ianuarie, de la ora 21.30. Pregatiti-va  pentru un show unde toate hiturile ce au propulsat-o  in galeria starurilor mondiale vor fi reintrepretate cu chitara, bass, tobe si clape, in cadrul unui eveniment de senzatie!

Inna este prima solista din Europa ce a depasit pragul de 1 miliard de vizualizari pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limiteaza doar la acest record. In decursul unei cariere fulminante de doar 7 ani, Inna a primit doua distinctii MTV Europe Music Awards si peste 13 premii i-au fost acordate in cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards.
Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artiștii tai preferați și sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia impresionanta de suveniruri care iți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabila a sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla  in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune  si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

Participa la concurs in perioada 21 – 27 ianuarie 2016 si poti castiga o invitatie single concertul Inna – 28 ianuarie la Hard Rock Cafe.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Eva.ro castiga premii concertul Inna Hard Rock Cafe