98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
55
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o invitatie pentru 2 persoane la conferinta Dr. Oz!

 admin  2016.05.13  Trageri la sorti,Invitatii  1068

concurs Praktiker

Unele lucruri chiar merită schimbate! Du-ţi viaţa la nivelul următor şi participă la conferinţa pe care celebrul Dr. OZ, adept al terapiilor alternative, o va susţine în Româania pe 25 mai 2016, la Sala Palatului din Bucureşti.

Praktiker oferă zilnic, în Ore de Primăvară, şansa unei ascultătoare Europa FM să câştige o invitaţie dublă la conferinţa celebrului Dr. Oz, la care va avea şansa să-i adreseze personal acestuia întrebarea dorită.

La semnalul de concurs, dacă eşti femeia care vrea să ştie cât de sănătos este să ţii diete, cum ar trebui să-ţi hrăneşti corect copilul sau dacă problemele tenului se pot trata prin schimbarea stilului de viaţă, sună la 0372.069.599 (număr cu tarif normal) şi spune-ne ce schimbare ai făcut recent în viaţa sau casa ta, care ţi-a dat o stare de bine şi poţi câştiga o invitaţie pentru 2 persoane la conferinţa Dr. Oz, oferită de Europa FM şi Praktiker!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Praktiker castiga premii concurs Europa FM semnalul de concurs Dr OzNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.