101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o invitatie la filmul "Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron"!

 admin  2015.04.21  Trageri la sorti,Invitatii  834

concurs Radio 21

Radio 21 și Movieplex România te trimit la unul din cele mai așteptate filme cu super eroi: Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron!  Din distribuția filmului fac parte Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen.

Scrie într-un comentariu la acest post, până pe 23 aprilie 2015, care sunt eroii tăi favoriți din film și de ce, și intri în tragerea la sorți pentru una din cele 5 invitații la Movieplex!

Nu uita să ne trimiți numele complet și numărul de telefon într-un email la concurs@radio21.ro cu titlul Movieplex, să te putem contacta rapid în cazul în care vei fi declarat câștigător.

Câștigătorii vor fi anunțați în urma tragerii la sorți, vineri, 24 aprilie 2015, după ora 10.00


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Radio 21 concurs Movieplex concursuri online castiga o invitatie invitatie la filmul filmul Razbunatorii Sub semnul lui UltronNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.