101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o invitatie la film si o felicitare pentru femeia din viata ta!

 admin  2015.02.24  Trageri la sorti,Invitatii  725

concurs Radio 21

Cine Grand si Radio 21 te ajuta sa-ti arati dragostea fata de femeia din viata ta!

Alege din lista noastra cui vrei să-i faci o declarație de dragoste și noi te premiem cu o invitație dublă la film!

Scrie-ne într-un comentariu numărul felicitării pe care o dorești și trimite-ne un email la concurs@radio21.ro cu numele complet și numărul tău de telefon.

  • Pentru mamă – O mamă își ține copilul de mână o vreme, dar în suflet o viață întreagă! La mulți ani, mamă, pentru că mi-ai dăruit viață! Te iubesc!
  • Pentru iubită - Viața alături de tine este la fel de intensă ca scena de final din filmul „Dirty Dancing”! La mulți ani de Ziua Femeii! Te iubesc!
  • Pentru soacră – Mi-ați oferit cel mai frumos cadou din viața mea! O femeie minunată pe care o iubesc și de aceea de Ziua Femeii vă spun „La mulți ani” și un sincer „Mulțumesc”!
  • Pentru soră - Cheia de la seiful cu secrete va fi întotdeauna la tine! Te iubesc, surioara mea! La mulți ani de Ziua Femeii!

Câștigă una din cele 3 invitații duble la unul din filmele Cine Grand și o felicitare la alegere pentru femeia din viața ta (mama, sora, iubita, soacra).

Concursul se incheie pe 27 februarie 2015! Tragerea la sorți are loc la ora 10.00.

Vei putea merge la film perioada 1 - 8 martie când vrei, la orice film si să oferi acea felicitare femeii din viața ta!


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Cine Grand concurs Radio 21 concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.