105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o invitatie la evenimentul „Conferinta Totul despre parenting” si un set de carti ale specialistelor in diversificare naturala Gil Rapley si Tracey Murkett!

 admin  11.05.2015  Carti, Reviste,Trageri la sorti,Invitatii  815

concurs Totul despre mame

Dragi mămici cu copii mai mult sau mai puțin mâncăcioși, în perioada 11 mai – 3 iunie 2015 avem un nou concurs pentru voi! Momentul începerii diversificării le dă mămicilor bătăi de cap, dar partea frumoasă este că întâlnirea celui mic cu mâncarea poate fi plină de momente hazlii.

Așadar, intră pe pagina concursului și trimite o fotografie cu cea mai haioasă ipostază în care ți-ai surprins copilul în timpul mesei și poți câștiga prin tragere la sorți un premiu pe măsură.

Ce pot să câștig?

Poți câștiga o invitatie la evenimentul „Conferința Totul despre parenting”, care va avea loc pe 6 iunie, la RIN Grand Hotel în București și un set de cărți ale specialistelor în diversificare naturală Gil Rapley și Tracey Murkett: “Diversificarea naturală. Cel mai bine păstrat secret al părinților relaxați” și “Copii crescuți cu blândețe. Cum să ne creștem copiii lăsându-ne îndrumați de ei“.

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 3 iunie 2015 și este rugat să ne trimită un mail pe adresa contact@ totuldespremame.ro pentru a afla cum poate intra în posesia premiului.


PARTICIPA LA CONCURS

Conferința Totul despre parenting Gil Rapley Tracey Murkett totul despre mame concursuri online diversificare naturala


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail