Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-09-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga un bilet de intrarea la un eveniment exclusivist desfasurat la Paris intre 24-25 septembrie!

Câştigă o invitaţie exclusivistă la lansarea Noului Lexus NX de la Paris!

La începutul lunii august Lexus Europe a anunţat un parteneriat creativ cu will.i.am, un artist inovator, un muzician și un antreprenor global.

Ca parte a campaniei de lansare a noului și spectaculosului Lexus NX, câștigătorul premiului Grammy va conlucra cu prestigioasa marcă premium pentru a conferi noi dimensiuni designului provocator si tehnologiei avansate.

Anunţul marchează momentul iniţial al unei colaborări unice, care va uni lumea muzicii cu cea a designului și tehnologiei. În cadrul campaniei, will.i.am va crea o viziune proprie asupra modelului NX, ce va fi dezvoltată într-o ediţie limitată a acestui SUV premium din clasa medie.

Doar cu revista VIVA! şi viva.ro poţi câştiga un bilet de intrarea la un eveniment exclusivist desfasurat la Paris intre 24-25 septembrie, în cadrul căruia va avea loc lansarea noului Lexus NX, iar will.i.am va susţine un mini-concert.

Vei fi tratat ca o vedetă şi vei avea totul inclus: transport, cazare şi masă. Tot ce trebuie să faci este să completezi datele tale în formularul şi să răspunzi la întrebare.

Câştigătorul va fi anunţat telefonic si pe e-mail de către redacţia VIVA!

Data limita a înscrierii este 15 septembrie 2014.